Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzzona

kurza mnie nowa laska mojego byłego faceta wrrrrrr

Polecane posty

Gość wkurzzona

zerwaliśmy ze sobą po 4 latach związku, ale nie możliwe jest abyśmy zerwali w ogóle ze sobą kontakt, bo mamy wspólnych znajomych. mam z nim teraz relacje czysto koleżeńskie. jak się spotkamy przypadkiem to pogadamy chwile, wyślemy sobie smsa na święta czy urodziny i tyle! on ma teraz nową dziewczyne i ona po prostu ma jakąś schize! uroiła sobie chyba w głowie, że chce jej go odbić czy jak? ciągle wypytuje o mnie znajomych itp. o to dlaczego ze sobą zerwaliśmy itp.. ciągle węszy, a moj byly generalnie nie chce jej nic o mnie niczego gadac, bo taki jest i tak też ustaliliśmy, że co było to było i nikt teraz nie musi wiedzieć o naszych tajemnicach itp. dowiedzialam się, że ona do moich znajomych na nk wypisuje. komentuje zdjęcia mojej siostry ciotecznej, do kolezanki poznanej na wakacjach pisze (ktorej nie zna nawet moj facet, bo to kolezanka z dawnych wakacji) cholera co ja mam zrobić z tą idiotką..

Napisać do faceta ewentualnie bezpośrednio do niej i grzecznie, acz dosadnie poprosić o odczepienie się.

Gość wkurzzona
ja z nim rozmawialam, stąd wiem, ze jego też męczy. gowno to dalo po co jej te info w ogole? nie ogarniam niektorych lasek naprawde.