Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnia-nastka

Łoo matko jakie nudy

Polecane posty

💤 Komu się nudzi? :O nawet ciekawych tematów nie ma żeby popisac :( nawet nie ma noxeli, niedziela no dno :( z ich postów bynajmniej można sie posmiac achh

no mi sie nudzi.a tak to co dzien wychodizlam na dwor z kolezanka. i sie zawsze kogos spotykalo i sie nie nudzilo . nie ma co w domu siedziec idz na miasto, wies!!

Gość offerma!
a jesteś dziewicą ?

jak juz to na wieś. Ale tu nie ma gdzie nawet wyjść... miałam jechac jutro na basen ale moja koleżanka napisała eska że nie może :O jestem wkurzona. Piszcie ludziska...bo taka nudaaaaaa

Gość kaffe transfer
Mintaja. Jesteś tu bardziej znana więc Tobie przekazuje tu jako pierwszej tę informacje i jak możesz to podaj ją dalej. Jest coś w rodzaju konkursu na Hymn Kafeterii i tytuł do niego. Będzie trzeba też otworzyć oddzielny o tym temat aby wszyscy chętni mogli wpisywać swe teksty. Powinien być dość podniosły ale i powalający. Aranżacja muzyczna z wokalem w terminie późniejszym. Będzie zaprezentowany później:classic_cool:))))

Gość coffie_shop
Wybaczcie. To nie tylko do Mintaji lecz do wszystkich zainteresowanych!:classic_cool:

Gość turkusowa..
no mi też na polsacie jest film rozmowy nocą ale jakiś nudny

Gość offerma!
co z tym dziewictwem ?

Gość turkusowa..
Dlatego teraz się rozebrałam do naga założyłam moje ulubione balerinki i pląsam sobie z wielkim różowym pluszowym słonie do piosenki Kate Melua pt A happy place. A wy co robicie?

Gość turkusowa..
dziewczyny co wy dziś jeszcze będziecie robić bo ja to nawet nie pokocham się ze swoim facetem bo mam okres, chyba tylko obejrzę film zrobię peeling i pójdę spać bo mnie brzuch napier....

kaffe transfer- ja juz mam propozycje, tekst sie nawet zgadza z realiami kafe :classic_cool:

Dlatego teraz się rozebrałam do naga założyłam moje ulubione balerinki i pląsam sobie z wielkim różowym pluszowym słonie do piosenki Kate Melua pt A happy place. A wy co robicie? hahahahha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja przed chwilą skonczyłam jeść smażoną cukinię i czuje że się napchałam :) za fest ;)

Gość Shuh Rukh Khan
S S I J C I E pauki!

Gość turkusowa..
to nie ja to podszyw był

ostatnia :) większosci .. mimo że sa tak długie ja uwielbiamje ogladac. Najbardziej płakałam na tym co wspomniałam :) Obejrzyj . polecam .

Gość turkusowa..
a ja mam tylko cukierki chipsów nie mam niestety, nienawidzę okresu!!!!!!!!!!! nastka to Twoje oczy ? Ladne