Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnia-nastka

Łoo matko jakie nudy

Polecane posty

Gość turkusowa..
no strasznie są długie ja oglądałam jak on był chyba chory na serce i kochał tą dziewczynę ale nie chciał z nią być przez to że miał umrzeć dawno to oglądałam wiec nie pamiętam dokałdnie

Hot Rain obejrzę :) ja plakalam najbardziej przy kal ho naa ho :( czasem slonce, czasem deszcz i veer-zaara :( ładne oczy??? Dzieki :) :* ale nie dla wszystkich :P proszek 🖐️

Gość turkusowa..
aa no widzisz hehe fajny był też ryczałam

Gość turkusowa..
a mi się podoba ten aktor william levy :)

Dziewczyny podziwiam was. :D Filmy bollywoodzkie to dla mnie katorga. Ani zasnac na tym nie moge (za duzo rzeczy mi miga przed oczami), a ogladac tez nie potrafie :classic_cool:

Nueve ostatnio ogladalam jeden film z ciotką i ona zasnela wlasnie :( i tak sie wkurzylam bo co to za frajda ogladac samemu po raz 100 ten sam film? :classic_cool: a czemu nie mozesz ogladac? Nie lubisz?

E tam, jak film jest dobry, to moge go ogladac 100 razy, mimo ze znam dialogi na pamiec. :D No nie lubie, nie wiem, jakos to wszytsko to do mnie nie przemawia. Taka 'moda na sukces' tylko w jednym odcinku. Raz jak zostalam zmuszona to ogladania wlasnie tego "Czasem slonce, czasem deszcz", to najpierw odwiedzilam monopolowy, coby tam nie zdechnac. :classic_cool:

Gość turkusowa..
ok dziewczyny ja lecę papap :)

Gość Dr Oxy_,
Nueve Dziewczyny podziwiam was. Filmy bollywoodzkie to dla mnie katorga. Ani zasnac na tym nie moge (za duzo rzeczy mi miga przed oczami), a ogladac tez nie potrafie Zapraszam Panią do zapoznania się z ofertą zabiegów i operacji neurochirurgicznych naszej szwajcarskiej kliniki progress. Działamy już na terenie prawie całej europy a i również w Polsce. Konkretnie w Warszawie. Nasza działalność jest odpowiedzią na narastające potrzeby społeczeństwa wysokokonsumpcyjnego. Bywa że niektórzy rodzą się z ograniczoną podatnością na wszelkiego rodzaju przejawy medialne i modę a my im pomagamy się w tym odnaleść. Nie toleruje Pani produkcji bollywoodzkich,telenowel czy cyklicznych reality? Żaden problem. Możemy to odwrócić. Metoda terapii opiera się na dokonaniu zmian w strukturze mózgu jakie ludzie z upodobaniem oglądający owe pozycję programowe uzyskują samoistnie i z czasem. My to robimy w drodze średnioinwazyjnej operacji. Poddajemy łagodnie uszkodzeniu mechanicznemu pewne ośrodki w mózgu jak i częściowej fragmentarycznej resekcji. Mamy bardzo rozległą ofertę. W jej zakresie mamy przykładowo operacyjny pakiet wzorowej jednostki w społeczeństwie wysokokonsumpcyjnym. Wykupuje się w jego ramach szereg operacji kompleksowo i bezpowrotnie pozostawiających zmiany w obrębie kory mózgowej. Zapraszamy. Proszę podać mail a wyśle szczegółowy prospekt. Z kliniką progress bollywood będzie ucztą dla zmysłów!

:D :D :D Czyli jesli nie toleruje bollywoodzkich filmow, to mam problem z psychika? :classic_cool:

Gość dream_thug
:D:Dha ha ha Dr Oxy sugeruje że nie tyle masz problemy co musisz się przystosować do tego iż świat pędzi niezależnie w kierunku jakim ty tolerujesz....lecz wystarczy jedna operacja i to pokochasz:D:D

"Bywa że niektórzy rodzą się z ograniczoną podatnością na wszelkiego rodzaju przejawy medialne i modę a my im pomagamy się w tym odnaleść." Nie dosc, ze walnal byka, to jeszcze mi sugeruje, ze sie urodzilam ulomna :O

Bardzo milo. :D Az sie na mnie dziwnie ludzie patrza, ze siedze i rze do komputera, wrzeszczac do znajomych "Musze miec operacje mozgu, to na potrzeby Bollywoodu". :D

Gość dream_thug
Nueve :D:Dwłaśnie że nie!:D Chodzi o to właśnie że urodziłaś się zdrowa i normalna a to taki tylko chwyt medyczno marketingowy.Tu chodzi o to że oficjalnie to co zdrowe jest chore i odwrotnie. Ty masz się dostosować!:D

dream_thug - jak widze, ze mi to tlumaczysz, to mam ochote poddac sie tej operacji :classic_cool: Ja to rozumiem :D

Gość co wy tu chrzanicie..
Za to osiemnastka nastka nie musi mieć operacji. Ona jest już dostosowana i to jak? Pewnie połowy płata czołowego nie ma :classic_cool:

Gość dream_thug
Oj to dobrze:) Wiesz ja nie mógłbym spać dziś w nocy gdybym pomyślał że źle to odebrałaś i jest Ci ciężko. Wiesz my...normalni musimy się trzymać razem:)

Jesli myslales, ze wzielam to na powaznie, to zaczne sie zastanawiac, czy naprawde sprawiam wrazenie az tak glupiej. :D Uchroniles mnie przed bledem mojego zycia, jakim byloby poddanie sie operacji, ktora sprawilaby, ze pokocham Bollywood i stane sie normalnym obywatelem :classic_cool: