Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtewqwer

Dziewczyny czemu nie zwiazalabyscie sie z chlopakiem ktory ma fobie spoleczna?

Polecane posty

Gość rtewqwer

i jest aspoleczny?

Gość Aborygen777
bo bałabym się że nie uda nam się nawiązać głębokiej relacji, jego lęki nie pozwalałyby na to

Gość NIinka21
To pytanie to na serio? Naprawde nie wiesz dlaczego zdrowy człowiek unikałby związku z zaburzonym ze trzeba ci to tłumaczyc?

jeśli to byłaby miłość której szukam, związałabym się fobia społeczna = nuda? czas dorosnąć :)

Gość SKORO MA FOBIE I JEST
aspoleczny to nie byloby mozliwe nawet poznanie go :D

Gość rtewqwer
tak,na serio

Chodziło mi o to, że z moim partnerem raczej wolałabym prowadzić bujne zycie towarzyskie, pojawiać się tu i tam, a takie osoby raczej za takimi rozrywkami nie przepadają :O Więc nie wiem o co Ci chodziło

Gość jjjjjkjkjkjjkj
no wlasnie, jak ktos mialby go poznac skoro ma fobie?:o a wychodzi gdzies w ogole? chociażby do pracy:o

Gość Donata00
lubię aspołecznych

Gość w wieku młodym starszym
miłosć to miłość, ja byłam z chorym psychicznie więc taka fobia to pikuś:)

"ta laska ma fobie społeczną ... Ciekawe czy ma chłopaka ?" Jaka słodka...:)

Gość NIinka21
Bo z moim facetem chce wychodzic z domu, chce zeby pracował, nie chce zeby na spotkaniach z moją rodziną i przyjaciolmi siedział cicho w kącie, nie chce zmuszac go zeby wyjsc na koncert, do kina, restauracji, do parku, do urzedu, do lekarza Chce zeby prowadził normalne zycie, miał włąsnych przyjacioł i lubił aktywny wypoczynek

pisząc nuda, z góry założyłaś, że osoby aspołeczne nie mają ciekawej osobowości, jednocześnie dyskryminując je z powodu choroby, no ale takie mamy społeczeństwo ;) wydaje mi się, że związek partnerski składa się z dwojga ludzi, a jego celem nie jest pokazywanie się tu i tam, sa jeszcze kompromisy ;)

Gość jjjjjkjkjkjjkj
"tworzy filmiki na youtube i dzieli sie swoimi doświadczeniami z innymi ludzmi ktorzy mają fobie .." ciekawe czy jakby była brzydka to kogos by obeszła jej fobia

Ja się nie zadowalam substytutem, więc nie widze powodów dla których miałabym z czegoś rezygnować. Każdy jest inny

Gość NIinka21
pijany Czy ty dziewczyno nie przesadzasz w dorabianiu sobie teori o osbach ktorych wogole nie znasz 12skizto wyrazanie napisała ze brak wyjsc towarzyskich = nuda. Taką ma wizje związku i ma do twgo swiete prawo Nie zauwazyłam by pisała ze takich ludzi nalezy poddawac przymusowej eutanazji czy zamykac w gettcie wiec wyluzuj z ta smieszną polityczną poprawnoscią:(

Ty nie, ale substytut zapewne Tobą ;) NIinka21 absolutnie nie, wyrażam opinię to nie poprawność, prawo ma każdy więc skąd ta hipokryzja? :)

Gość dsffds
Ja mam fobie społeczną nigdy nie miałem dziewczyny i nigdy nie pracowałem . Unikam ludzi . Jak byłem młodszy to laski proponowały mi randki , ale dawałem każdej kosza . Obawiałem sie ze bede musiał sie stresować na randkach. A jak wiadomo u fobika sytuacje spoleczne powodują stres . http://pl.wikipedia.org/wiki/Fobia_społeczna

Gość rtewqwer
tez chyba mam

Gość NIinka21
pijany k. znasz wogole znaczenie słowa hipokryzja?:D Chyba za trudne słowko jak na razie Pomijając to wiec skoro kazdy ma prawo wyrazania opinii jak twierdzisz to z łaski swojej nie komentuj w sposob atakujacy cudzych wypowiedzi jesli były wyrazone bez wulgaryzmów prezentowały wyłącznie osobiste preferencje

:D no więc wytłumaczę na prościutkim przykładzie, przypierdalasz się do mnie dlatego, że skomentowałam wypowiedz jakiejś dziewczynki, bez wulgaryzmów :classic_cool: więc cytuję: 'z łaski swojej nie komentuj w sposob atakujacy cudzych wypowiedzi jesli były wyrazone bez wulgaryzmów prezentowały wyłącznie osobiste preferencje' 🖐️

pijany - a ja mysle, że czasem warto napisac, że się racji nie miało :) I nie wiem dlaczego piszesz, że jestem dziewczynką? Uważasz, że w tym wypadku nie mam prawa mieć racji? A przykład, który podałaś nijak ma się do hipokryzji :O

Gość NIinka21
Masz kobieto problem z postrzeganiem i rozumieniem swiata :D

prościej się nie da tego wytłumaczyć, wiec się poddaję :) zawsze gdy racji nie mam dumę chowam do kieszeni i nie mam problemów z powiedzeniem przepraszam 'I nie wiem dlaczego piszesz, że jestem dziewczynką? ' a nie jesteś? :D nie napisałam, ze nie masz prawa, tylko tą Twoją rację troszkę 'skrytykowałam'