Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolores z wrocka

Ja biała, on czarny..

Polecane posty

Gość Pani Kitsune
Biali są rasistami ? Cholerna dziwko, jak czarnego nazwiesz rasistą, to cię wsadzą za nietolerancję do więzienia. Jak można tak srać na własną rasę, jesteś obrzydliwa. Gardzę tobą.

no tak, moze to i tylko o wize mu chodzi , a jesli nie ..... czemu w Pl jest taki rasizm, ile lat tak jeszcze bedzie? Ja mieszkam poza Pl i nikt nigdy nie zwraca uwagi na to kto z kim jest, kogo to obchodzi. Jasne lepiej miec faceta bialego, ale pijaka i obiboka, niz murzyna kochajacego i pracowitego, nie popieram rasizmu, czy ja sama zwiazalabym sie z kims takim ---nie wiem, to zalezy od czlowieka konkretnie

Link do czego? Do artykułu o Pakistanach czy mam Ci udowadniać, że czarni też potrafią być rasistami aczkolwiek czarni faceci chętnie miewają białe kobiety? Jeśli chodzi o pierwsze wejdź na stronę onetu, jest gdzieś na dole razem z pierdołami typu opowieści z blogów, jeśli chodzi o drugie nie mogę Cię odesłać do żadnego artykułu, przez 10 lat w Belgii widziałam to i owo i na tej podstawie wyrobiłam sobie pewne zdanie. Nie jestem w tym zresztą odosobniona.

Kwestia gustu..hehe:-D nie będziesz mieć łatwego życia tworząc z nim związekw Polsce bo to nie jest tolerancyjny kraj! Niestety:-/ a z drugiej strony zakochałas sie przez Internet to świadczy o Twojej nie dojrzałości :-| zastanów sie dobrze Nad tym ! Młoda jesteś jeszcze!

Gość dolores z wrocka
no i co w tej Belgii takiego robia? to chyba arabscy faceci, a nie czarni. znasz w ogole jakies polki z nimi? jesli nie, to nie truj jadem.

Gość kghp
Nie sluchaj plotek ja osobiscie pracuje z ludzmi z afryki z ghany i nigerii , to bardzo madrzy i kulturalni ludzie na poziomie wyksztalceni , bardzo pomocni i mili.

No jasne niech słucha swegoserca, ona go kocha, a ani reazu go na żywo nie widziała :D też mi miłość :D a tak w ogóle to 0/10