Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak funduszu

co zrobić zeby zarobić???

Polecane posty

Gość brak funduszu

Witam wszystkich. Mam pytanko. Czy jest jakiś sposób żeby sobie dorobić? Może nie koniecznie bez wychodzenie z domu ale tak mniej więcej na miejscu. Nie chodzi mi o normalna pracę. Mam małę dziecko i siedze w domu. Moj mąz mało zarabia i ciągle na wszystko brakuje pieniędzy, dlatego pomyslałam zeby sobie jakoś dorobić, ale jak?

Gość fdgfdgdgffd
rób biżuterie i sprzedawaj? chałupnictwo?? roznoszenie ulotek? (pod wózek i jeździć po okolicy i rozdawać) drobne poprawki krawieckie za kase jeśli umiesz szyć weź dziecko pod opieke, np. ktoś mógłby u Ciebie zostawiać(w zamian za to, że masz jeszcze swoje pod opieką i do Ciebie przynoszą np. policzyłabyś 70% ceny)

Gość brak funduszu
a jak można załatwić sobie jakieś chałupnictwo?

Gość kwartnik
domowe przedszkole ?

Gość brak funduszu
a i roznoszenie ulotek nie wchodzi w grę poniewaz mieszka na wiosce i do najblizszego większego miasta mam 35km także nie miałabym jak jeżdzić z dzieckiem

Gość fdgfdgdgffd
masz net to szukaj w ogłoszeniach wydaje mi się, że troche ciężko u Ciebie z kombinowaniem i myśleniem może np. jak umiesz piec to mogłabyś piec ciasta do kawiarni itd

Gość fdgfdgdgffd
no to jak w wiosce i masz np. ogrod z owocami i warywami,to rob przetwory, pakuj w ładne słoje, jakies etykietki i na targ ludzie lubią naturalne a gotowe :)

Gość brak funduszu
no wlaśnie słyszałam ze jest bardzooooo dużo oszustów na chałupnictwie dlatego pytam się jak szukać . może ma ktoś jakąś sprawdzona firmę?

Gość kwartnik
skoro na wsi mieszkasz to możesz szaleć, hodowla cyprysów lub tuje , małą gałązkę ukorzeniaczem posmarować i do torfu w donicach , przykryć szkłem i samo rośnie a każdy krzaczek ukorzeniony opylisz za rok po 4 zł. za sztukę a poprawki krawieckie to też dobry pomysł, dogadaj się z jakimś sklepem odzieżowym

Gość kwartnik
hodowla indyków na Święta, czy masz pojęcie ile mieszczuchy płacą za jednego indyka ?

Gość brak funduszu
niedawno zostałam kosnultantką avonu myślicie że na tym da się zarobić?

Gość brak funduszu
szkoda ze nieme zainteresowania nad moim topikiem a myślalam że uzyskam tu jakąś fajną radę:(