pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 w pracy fucking fools :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Sierpień 25, 2011 może za to Ci płacą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Czego się spodziewałaś? :D. W prostytucji nie ma raczej inteligentych osób :D :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 raczej ja się pytam za co im płacą :O bo mi wiadomo za samo to ŻE JESTEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś posłem? Napisano Sierpień 25, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysztof jarzyna Napisano Sierpień 25, 2011 pracujesz na produkcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 jestes posłem? } nie zasłem koorwa ja wiem, ze debile są wszędzie ale czasem wyobraźcie sobie brak mi słów chooy tam, jeszcze tylko jutro i łykęt jadę na taki melanż że boję się czy wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proszek ty juz Napisano Sierpień 25, 2011 skończ :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Sierpień 25, 2011 pśp zawsze wiedziałe że jesteś w administarcji kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnbmnbmnb Napisano Sierpień 25, 2011 ciągnie swój do swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 25, 2011 pśp, wrócisz ;). Ty niezniszczalna jesteś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia-nastka 0 Napisano Sierpień 25, 2011 teraz obrabiarz im doope a w pracy milutka jak zawsze dla nich :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 jestem menadżerem witryny o2, i od przyszłego roku, żeby wysłać posta będzie trzeba wysłać smsa abonament i te sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Matko, ja myślałam, że tylko w Afryce dzieci pracują. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Sierpień 25, 2011 ciekawe o jakiej treści smsa? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 no milutka po chooyu wykurwiaj i mje nie wkurviaj cioto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 sms o treści: qpq - to jest abonament na tydzień, o treści indor - dwa tygodnie, gęsiwo - 3 tygodnie, tzytze - miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 dobra spiertalam na baykę o czasie. cza się napić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaxxxxxxxxxx 0 Napisano Sierpień 25, 2011 pśp pewnie jest jedną z tych nowych modek co to ciągle topy usuwają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia-nastka 0 Napisano Sierpień 25, 2011 pozdrawiam srodkowym to facet?????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obiekt_clip art. Napisano Sierpień 25, 2011 PśP. Odrobinę tolerancji i wyrozumiałości! Pomyśl tylko jak Oni muszą się męczyć z powodu tego że Ty z nimi pracujesz. Tylko pomyśl jakie to musi być dla udręczenie!:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Proszek jak na pryszczatego nastolatka świetnie orientujesz sie w latarniowych interesach, czyżby chłopiec z dworca zoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 26, 2011 facet to mje zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Sierpień 26, 2011 PŚP Miałam zapewnić dyskrecję noooo ale... przyznaj się już, że masz ptaszora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 26, 2011 w Twojej buzi go mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Sierpień 26, 2011 No żeby to raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czacha dymi Napisano Sierpień 26, 2011 zgaduje ze nie masz zbyt intelektulanie wymagajacej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 26, 2011 w łóziu albo pod łóziem jak go stary będzie ganiał z pasem za pałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 26, 2011 "w łóziu albo pod łóziem jak go stary będzie ganiał z pasem za pałe" ale mi sie skojarzylo:D ganiać z pasem za pałe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Ale on go będzie ganiał za pałe czy za pałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach