Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyylda

Czuję się zażenowana czytając posty Proszka vel Daniela...

Polecane posty

Gość matyylda

... jak pisze, że jedzie do teściowej itp. :O

Gość oOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoooOo
A co to jest schizfrenia?

Gość oOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoooOo
1:doczepiła 2:yes, better 3: :P

Gość Paciolek
a kto to? ;p

Gość the question is...
Skoro jesteś zażenowana tym że jedzie po teściowej to dlaczego piszesz "proszka vel Daniela". Po teściowej może jechać co najwyżej proszek jako nie-Daniel. Jak gowniarz może mieć teściową? Myślisz trochę czy Twoja głową tylko w piłkę grają?

Gość wczoraj też tu byłam
taki tam zyeb

Gość Paciolek
ile ma lat? ;p

Gość zielone zamszowe
the question...a czytaj ty ze zrozumieniem:D

Gość IMO13850
Chloe - ja rozumiem, że chłopak miał radochę. Sam przyznam, ze ja także dobrze się bawiłem. Ale czy nie powinien wymyślić czegoś innego? :classic_cool: ...nie mówiąc już o idiotach, którzy nadal to łykają. Oni są bardziej żenujący. :D

Gość IMO13850
Jak ja zdołałem przyzwyczaić się do Noxy, to Proszko-Daniel jest jak pryszcz, przy takim osiągnięciu. :classic_cool:

Gość IMO13850
chloe! "nie umiem przyzwyczaic sie do debili" W takim razie życzę powodzenia w Twoich Kafeteryjnych planach na 'przyszłość'. :P

Gość przecież pśp się przyznała że
to wszystko wymyśliła swoim zachowaniem więc nie wiem po co ta dyskusja? Dupa was boli że ktoś ją lubi, mimo że się tak staraliście ja oczernić? :D

Gość the question is..
Rozumiem.:classic_cool:W istocie jest "do teściowej" a nie "po teściowej"a pomyłka ta jest wynikiem kilku spraw. Nie doczytac można owszem ale i przedawkować pewnie wpisy. Otóż Proszek pisząc iż jedzie do teściowej również po nie niej jechał. Odsyłam do temat w jakim się te posty znajdują. Po drugie skoro chodzi już o zażenowanie faktem iż proszek vel Daniel pisze że jedzie do teściowej to tymbardziej autorka jest głupia. Nie takie rzeczy i nie tacy gowniarze wypisują tu na forum. I tym mało optymistycznym zresztą faktem zamykam dyskusję oraz korektę swej wcześniejszej wypowiedzi.:classic_cool:

Gość IMO13850
Lady Love "a ja nadal nie wiem o co chodzi z tym Danielem" Ciebie moja droga, powinny obchodzić tylko seksowne pończochy. ;)

Gość lady love proszek podała swoje
gg i pśp powiedziała że znalazła profil na fotka jakiegoś daniela niby po tym numerze. Ale później jak ją ktoś spytał o ten numer to spiertoliła i przyznała się że zmyśliła :D. Głupota nie zna granic szczególnie (n)wasza

aaaa to takie buty, Jezu sie przejmujecie :D komu jak komu ale tej PS(z kreseczka)P nie wierze ;)

Gość po choooj sie wtracasz
>>>>> the question is Kurwa czepiasz sie słow?? chodzi o zazeniowanie ze 16 letni chlopiec pisze na forume w rodzaju zenskim i opowiada o mezu i tesciowej, zajezdza to skrzywieniem psychicznym :o