Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emeliaaa

Pryszcze, wstyd czy nie?

Polecane posty

Gość emeliaaa

mam troche pryszczy na twarzy, gdy znikają znów pojawiają sie nowe :O używałam różnych topików ale to pomagało na krótko. zawsze kłade dużo podkładu i pudru by to ukryć choć nie zawsze sie udaje, nic nie poradze :( i chowam sie gdy ktoś chce podejść blisko... a mam też koleżanki które też mają pryszczate ryje jak ja i nie chowają sie z tym, czy to wstyd mieć takie coś czy nie? :(

Gość jack ill
to nie wstyd

Gość wczoraj też tu byłam
norma

Gość podły alkoholik .
pryszcze to przypał wycisk to ja moge miec na silowni a nie na mordzie MIEJ WYWALONE NA PRYSZCZE!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:DD: :classic_cool:

Gość kwartnik
no nie gniewaj się na mnie i nie rzucaj z góry schabowymi ale powiem tak, nic lepszego nie wymyślono oprócz spermy faceta i zapytaj starsze koleżanki , chyba potwierdzą :) natomiast natknąłem się na pewną ciekawostkę, że kobiety 200 lat temu na twarz nakładały grzyby prosto z lasu , czyli maślaki i to pomagało, możesz spróbować , nic nie ryzykujesz :)

Jak starasz się jak możesz, żeby ich nie było to trudno - prawie każdej wyskakują 🖐️ Ale kiedy tylko możesz staraj się może nie nakładać tapety, idź na oczyszczenie twarzy jak normalne specyfiki słabo działają i może przyjrzyj się swojej diecie

Gość naaaaaajgorsze pryszcze
to te na mózgu wielu kafeterian, inne mi nie przeszkadzają

Gość maxxx111
Moim zdaniem to nie obciach. Chyba, że się je totalnie oleje bo każdy (przynajmniej większość je ma lub będzie mieć, niektórzy tak jak ja je mieli). Tu nie chodzi o to, że jak je masz to nie powinnaś wychodzić z domu, obciachowe jest to, że można mieć w d.. higiene i z nimi nic nie robić. Ja kiedyś miałem i stosowałem taki żel (epiduo) teraz nie mam. Także odrobina dobrej woli i jakoś to można przeżyć... godnie:)

Gość fvfsgvdfgdfgdfgd
zalezy jakie specyfiki uznajesz za normalne. jak nawalisz sobie jakichs badziewiastych garnierow czy vichy na ryj, to sie nie dziw ze masz z cery masakre.