Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podły alkoholik .

POWIEDZCIE SKĄD JESTESCIE i czy u was też pije sie tak popularnie piwo PERŁA

Polecane posty

Gość podły alkoholik .

bo u nas tak, a szczegolnie chmielową, czasami przyznam ze pije , patrze biore kupuje bo widze ze inni piją ale jednak one mi sie własnie przez to wydaje takie beznadziejne. wole lecha lub heinekena ogolnie piwa z zielonych butelek np. carlsberg ale perla jakas taka jest nie do konca. ;/ a po piwie typu : żubr, tatra, harnaś i niedaj Boże GORSZE piwa to na nastepny dzien poprostu NIE ZYJE. amen :classic_cool:

Wrocław Znam je tylko ze sklepowej półki... a nie sorry raz kupiłam za talony tesco, facet wypił wszystko i powiedział, że gówniane było

Gość podły alkoholik .
aha i jeszcze - jestem z Opolszczyny

Gość atojajajaja
a ja jestem z rzeszowa i takiego piwka sie nie pije... znam je ale nie wiem zeby ktos je pil, tutaj pije sie tatre, leżajsk, żywca, warke i lecha, a i harnasie co niektorzy pija ale to shit jest

Gość Xsiąże Nibylandu
Jestem Księciem NibyLandu i popijam w celach rozrywkowych nektar z diamentu z odrobiną wódki

Gość Praca to głupota
Ja tylko guinnessa pijam

Gość zielone zamszowe
a mnie się wydaje,że te koncernowe to taki sam smak wszystkie maja... piję ( kobitka jestem ) dębowe a ostatnio kasztelana reklamują koledzy z pracy ( niepasteryzowane ) . znacie? bo ja "perły " nieeeee :)

Gość zajicvcvv
perla zajebista jest!!!!!!!!!z łomzy jestes?? hehehh ja tez

Gość wlkp - jest takie piwo
ale nikt nie pije

W Krakowie tego pełno. Ja za perłą nie przepadam. Generalnie lubie piwa miodowe i ciemne. A Fortunka czarna rewela:)

u mnie w miescinie perelka jest. kilkoro znajomych sie nia zachwyca, a dla mnie to nic nadzwyczajnego. Zywiec Zubr Warka o takie lubie a wlasnie okolice scyzorykowa

Warmia wprawdzie nie zwracam uwagi poza specjalem, ale piwa perła jeszcze nie widziałem, a który browar?

Gość Sylwusiaaa
ja i z nowego dworu m. I z modlina twierdzy. Na ndm to krolewskie , cheineken lech i vip z biedronki szarzuja. A na tw to kuflowe hehe