Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek 21

Czy wypada mi zapytać o to 13katkę?

Polecane posty

Gość kwiatuszek 21

No więc mam problem, bo mam pzred sobą taki tekst piosenki i on jest bardzo hmmmm taki dosyć zboczony ale trudno napisany i nie wiem o co chodzi, tak myślę że może wy byście mi pomogli ze zrozumieniem kilku akapitów ale jeśli nie to w sumie jest taka rzecz, bo mam koleżankę która może wiedzieć ale ona ma 13 lat a ja 21 i mi głupio z nią rozmawiać o tym czy to znaczy "robienie loda" nie wiem czy jej o to pytać choć ona może wiedzieć... tekst jest taki Mniej niż trzy to tylko złośliwość. Wyślij mi "n00dz", zrób tak żebym się ślinił. Uderz mnie, spowoduj bym się spuścił. Chcesz seksu ? Dam Ci trochę. Łzawy dramat każdą opcją. Chcesz mojego penisa ? Musisz zapłacić? Zobaczyłaś co potrafią moje kciuki. Teraz czas użyć mojego języka na Tobie. Pokaż mi co masz na moim LCD. Więc zniż się do niego, zniż się na mnie. Cyberek jest taki 1999 Musisz być tekstowo aktywna* jeśli chcesz być moja. Bo. Chcę Cię mocno pieprzyć. Chcę Cię poczuć głęboko. Chcę wypieścić twoje ciało. Chcę spróbować twojej słodkości. Chcę Cię mocno pieprzeć. Chcę Cię poczuć głęboko. Chcę ah ah Chcę ah ah Kochasz mnie czy nie nawidzisz i tak chcesz się ze mną piepszyć. Moja miłość jest nieograniczona Wiesz dobrze ,że chcesz go polizać. Jestem mocniejszy niż najmocniejszy drug jakiego kiedykolwiek mialaś. Zmieszaj je wszystkie razem a ja nadal moge być dwa razy gorszy. Wiem ,że chcesz trochę więcej. Poprostu obudziłem się i poczułem siki Taylor Swift w ustach. Piepszyłem bardzo wielu chłopaków, suszy mnie. Jestem na chacie z Twoim ojcem, "fejsbookuje z Twoim bratem. Dwa palce w moich ustach- 2palce w Twojej matce. Rzemień w okół moich kostek i kamerka jest włączona. To nie Bang Bus ale kocham podwójne "dongs" Mój telefon wibruje więc nie przestawaj dzwonić bo poderżne ci pierdolone garło zamiast skończyć dochodzić. Chcę Cię mocno pieprzyć. Chcę Cię poczuć głęboko. Chcę wypieścić twoje ciało. Chcę spróbować twojej słodkości. Chcę Cię mocno pieprzeć. Chcę Cię poczuć głęboko. Chcę ah ah Chcę ah ah Kochasz mnie czy nie nawidzisz i tak chcesz się ze mną piepszyć. Moja miłość jest nieograniczona Wiesz dobrze ,że chcesz go polizać. Jestem mocniejszy niż najmocniejszy drug jakiego kiedykolwiek mialaś. Zmieszaj je wszystkie razem a ja nadal moge być dwa razy gorszy. Nie pójdę ! Sexting na mojej matce pierdole ulubione kurwy. i np. nie rozumiem akapitu "Pokaż mi co masz na moim LCD. Więc zniż się do niego, zniż się na mnie. Cyberek jest taki 1999 Musisz być tekstowo aktywna* jeśli chcesz być moja." czyli: co to jest LCD, cz w 2 wersie chodzi o robienie loda, co to cyberek 1999 i o co chodzi z byciem tekstowo aktywną?

Gość kwiatuszek 21
podnoszę

Gość kwiatuszek 21
up

Gość kwiatuszek 21
up

Na moje oko chodzi po prostu o cybersex.. pokazanie wdzięków przez kam ( na lcd - monitorze 🖐️) , odpowiednie pozowanie i dopieszczenie erotycznym dialogiem :classic_cool:

Gość kwiatuszek 21
jem pyszną kupę :classic_cool:

Gość kwiatuszek 21
ja pierdole ale jestem pojebany :o