Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oytihjgfgfgbf

sąsiad spala butelki i inne tworzywa sztuczne z zakładu, w nocy.

Polecane posty

Gość oytihjgfgfgbf

nie da się okna otworzyć bo ten popierdoleniec pali codziennie, co robić? wzywać policje? czy grożą jakieś kary, frajer jesli sie go upomina grozi że może palić co mu się podoba

Gość djkjfskjfkjfdk
500 zł mu grozi .

Gość oytihjgfgfgbf
myslisz że policja tego nie oleje? tu jest wioska,raczej ludzie są bezkarni

Gość Ambicja/
Bym to zgłosiła na policję i gzies wyżej .. Ochrona środowiska ? Nie wiem ale najpierw na policję i z nimi zagadasz ze truje ciebie i okolice i powinni ci powiedzieć albo sami coś z tym zrobić

Gość gość
dajcie spokoj, jak mozna tak robic, przeciez to szkodzi ludziom i swiatu.. :/ smród jak nie wiem co, poza tym jak mozna w ogole tak postepowac. ja postanowilam segregowac plastikowe rzeczy wszystkie jakie mam do jednego duzego wora i jak sie mega duzo uzbiera to oddaje do jakiejs firmy ktora utyylizuje to ( np. www.recyklingtworzywsztucznych.pl ) wtedy to ma jakis sens.

Gość gość
mój głuchy sąsiad ma psa co całą noc szczeka, zajebać sasiada,czy psa?

Gość gość
G... O zrobią ja też mam takiego sąsiada, dzwoniłam na policje ci powiedzieli że dzwonić na straż pożarną a ci znowu że nie mogą wchodzić na prywatne podwòrko i zgłoszą do ochrony środowiska i tak mija zaraz rok a ten z****** biznesmen dalej pali śmieci z segregacji, myśle że może do sanepidu zgłosić bo u mnie to nawet w dzień pali.

Gość gość
nie powinno się spalać takich rzeczy, jest duzo firm, ktore skupują takie rzeczy na przyklad www.pphuorion.pl i ty zaoszczedzasz i oni :) :) warto naprawde