Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ierrreerrr

Tesciowie mnie dzisiaj wkurzyli!!! Szczegolnie tesc!

Polecane posty

Gość rdy
twój szwagier ma racje z tym ze jestes pojebana, zrobilas wioche i tyle. Mówi się DZIĘKUJĘ za prezent i siedzi cicho.

Gość essssssss,,,
To jest prowokacja. nie wierze, ze ktos moze byc tak bezczelny. Autorka widac niewychowana jest i bezczelna materialistka. Szkoda mi jej meza, ze z taka awanturnica musi zyc.

Gość takJuzJest
Ok, może i nie Autorka nie powinna wygłaszać takich rzeczy swoim teściom ale ja byłam w sytuacji "poszkodowanego dziecka"i wiem jak to potrafi zaboleć. Moja babcia zawsze faworyzowała dzieci mojego wujka, za każdym razem im coś kupowała .Raz otrzymałam małego lizaka a oni (cała trójka) takie przepiękne etui z eleganckimi piórami. A róznica wiekowa między nami nie jest duża raptem 2 lata. I chyba nie musze pisac jak czułam sie odrzucona, gdy oni chodzili dumni jak pawie ciesząc się z prezentu. Oczywiście z perspektywy czasu śmieszy mnie to, że czasami nawet płakałam z tego powodu i,że babcia bardziej kochała ich ode mnie(myślałam ze dlatego o mnie nigdy nie pamięta). Choć przyrzekłam sobie , że swoje wnuki będę traktować jednakowo.

Gość katarynka21
rozumiem co przezyła autorka.Gdy byłam mała moja babcia(mama taty) zawsze faworyzowała córki mojej cioci,na gwiazdke zawsze dostawałam gorsze zabawki .Kiedyś nawet dziadek dajac prezenty pomylił sie i babcia podmnienila mi lalke bo nie byla dla mnie tylko mojej siostry ,bo byla lepsza i drozsza:(mojej mamie pekalo serce ale nic nie powiedziala.Gdy przyjechala na urodziny mojego brata nie dala mu nawet czekolady a dzien wczesniej zasponsorowala wycieczke w gory moim kuzynka za 2 tys.Nasz ból w tamtych czasach nie znał granic(moj i mojego brata)Kiedy pojechalam do niej na wakacje zawsze dostawalam czegos mniej niz kuzynka.Np mniej cukierkow ,mniejszego banana .Nasza babcia nigdy nas nie kochala tak jak kuzynki .Boli mnie to do dzis.Nie lubie jej ,nie jezdze do niej i nie chce miec z nia nic wspolnego.Dobrze zrobilas autorko ja ci gratuluje:)

Gość ja na twoim miejscu wstydzilab
ym sie wolac o prezenty dla moich dzieci.

Mój dziadek kiedyś dał mi 50 zl przy swojej żonie a ta wyskoczyła z mordą że 50 zl mi dał a ona swoim wnukom po 10 zl dała ,na co dziadek odpowiedział Krysiu ja mam jedną wnuczkę a ty masz 5 wnuków,akurat każdemu po 10zł i masz 50. Taka pazerna . Moja teściowa kupuję wnuczce gazetki z tymi pierdołami te pep shopy czy jak im tam a mojemu synowi raz na dwa tyg przywiezie grześka .Nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło że to nie sprawiedliwe ,jej sprawa.

Dnia 26.08.2011 o 02:15, Gość ierrreerrr napisał:

Mam 3 corki i dzisiaj kazda z moich corek dostala lalke po 20 zlotych. Natomiast siostrzeniec mojego meza dostal zestaw policyjny dla dzieci i taki fajny samochodzik za 100 zlotych. Oczywiscie zrobilam tesciom awanture i powiedzialam jeszcze swojemu szwagrowi, bratu swojego meza by powiedzial cos swoim rodzicom to on mi powiedzial ze jestem za przeproszeniem poje.bana! Co byscie zrobily na moim miejscu?

Coty kobieto muwisz i ile masz lat , sama ie dorosłaś do bycia matka , uczysz swe curki patrzenia na pieniadze

Dnia 26.08.2011 o 02:19, Gość ierrreerrr napisał:

To dlaczego tamten chłopiec dostał droższy prezent. Dostał więcej niż moje 3 córki razem wzięte, miałam prawo się zdenerwowac. Każda z was na moim miejscu zrobiłaby to samo.

Nikt by tak nie zeobił nie wszyscy mysla o pieniadzach

Dnia 26.08.2011 o 02:19, Gość ierrreerrr napisał:

To dlaczego tamten chłopiec dostał droższy prezent. Dostał więcej niż moje 3 córki razem wzięte, miałam prawo się zdenerwowac. Każda z was na moim miejscu zrobiłaby to samo.

popierwsze jak możesz muwic na swojego siostrzenca tanten chłopiec

Gość tęczowy 🏳️‍🌈
35 minut temu, Rypsyma napisał:

popierwsze jak możesz muwic na swojego siostrzenca tanten chłopiec

Hej. Lubisz lizac męski rowek? 🤙