Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska adaśka

jak poderwać takiego faceta?

Polecane posty

Gość baska adaśka

kolega, przystojny, po 5letnim związku. 23lata. Spokojny.woli wyjść z kumplami na piwo niż na szalona imprezę. W towarzystwie uważany za ułożonego. Nie prawi dziewczynom komplementów ale jest dla nich miły i zachowuje się jak gentleman.raczej nie jest spontaniczny. Grzeczny. Rozmowa neutralna.bez żadnych podtekstów. Pracowity. Ma ułożone w głowie. Zabalowac też lubi ale rzadko. Ciężko mi go rozgryzc

Gość baska adaśka
up

Gość baska adaśka
up

Gość Słotka dżelka
JAAAA TO ROBIE TAK ZE HYCAM FACETA ZA KROCZE I INO ZAWSZE WIA O CO CHODZI. SKUTKOWALO WE WSZYSTKACH PRZYPADKUCH

Gość gfdgfdgfd
chwycić za jajkos

Gość looooll
złap go za jajka

Gość baska adaśka
ale my już się spotkaliśmy kilka razy.ale tylko na stopie koleżeńskiej

Gość seksuolożka Gienia
Młody szczyl jeszcze! Piwo pije to alkoholikiem zostanie! Miły dla kobiet to jakaś się w nim zakocha . . .

Gość ghdfhn
no faktyczie, trudno, nie mam sposobu..:) moze ty zacznij te podteksty?:) ake na poczatku lekkie.

Gość a po co ci on...
byl z dziewczyną 5 lat, pieprzyl ale oswiadczyc sie nie chcial, znudzil sie nia i kopnal w dupe. zwykly prymityw wychodzący czasem nachlac sie piwska, ja tu nie widze nikogo wartego zaintresowania, sorrry

Gość TLP2844
Dlaczego odrazu zakładacie że on zostawił dziewczynę?Może ona to jakaś s...a była?!!!A chłopak może nie jest taki nieśmiały tylko po takim byciu z kimś tak długo nie ma narazie ochoty na związki, miłości itp.

Gość TLP2844
Ale bzdury piszecie!Niech dziewczyna bierze sprawy w swoje ręce jeżeli czuje że tego chce!Tylko musisz być delikatna i taktowna.Najlepiej małymi kroczkami do przodu, a jeżeli się nie uda to trudno przynajmniej próbowałaś.Nie ma sensu czekać na księcia na białym koniu aż uwolni cię z wieży itp. czasy się zmieniły,ludzie się zmienili nie poto nasze przodkinie walczyły o równouprawnienie żebyśmy tetraz bały się pierwsze zagadać do faceta.

Gość baśka adaśka
ona jego zostawiła.zresztą ja uważam że nie pasowali do siebie.piwa dużo nie pije.ot czasem wyjdzie na piwo z kumplami.

Gość baska adaśka
to po co ciągle mnie zaprasza na spotkania?