Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariantB

Czy takie coś jest normalne?

Polecane posty

Gość wariantB

Druga randka, a ona spytała czy nie chciałbym kupić dwóch srebrnych pierścionków dla nas. Wiem że jej na mnie zależy ale czy to nie dziwne. W dodatku, poprosiła mnie jeszcze żebym jej kupił paczkę fajek. Kupiłem. O co jej chodzi?

Gość wariantB
To nie provo.

Gość wariantB
Nie wiem, wydaję się normalna. Jeszcze była taka sytuacja że chciała mnie zaprosić na pierwszej randce do jej domu, raczej nie chodziło jej o seks bo mówiła że są rodzice ale mimo wszystko czy to normalne?

Gość wariantB
Czy to może być jakiś kobiecy test?

Przyspieszyła trochę za bardzo. Rodzice to po 2-3m-cach, a pierścionek po 1-2latach. Ona jest dziwna. Już mówi, że jesteś jej facetem?

Gość wariantB
No nie mówiła że jestem już jej ale pytała czy ma się do mnie zwracać po imieniu? Tu też nie wiem o co jej chodziło. Całowaliśmy się na drugiej randce i właśnie po tym te pytanie o pierścionki.

Gość Eeerrr...
Dziewczyna z typu tych, ktore osaczaja, chca wszystko robic razem z chlopakiem, jak najszybciej sie pobrac i miec dzieci. pewno juz po drugiej randce jest w Tobie zakochana po uszy! Niebezpieczny grunt! To taki typ "psychofanki", ktora po zerwaniu jeszcze dlugo bedzie Cie przesladowac!

Gość wariantB
No właśnie ciekawe jaki będzie jej następny krok.

Gość wariantB
Dodam jeszcze że ona sama do mnie zadzwoniła po pierwszej randce na drugi dzień. Nie wiem właśnie czy tego nie zakończyć. Bo i tak w ogóle to raczej nie pasujemy do siebie. Tzn ona pewnie myśli że pasujemy. Ja raczej nigdy się w niej nie zakocham. Tylko aż mi serce pęka jak tylko pomyśle jak ona się poczuje jeśli powiem że to koniec.

Gość wariantB
Gdybym wiedział, nie zaczynał bym bym całej tej ceregieli.

Gość wariantB
Tak, ale już tak jabkby jej powiedziałem że mi na niej zależy i że będziemy parą. Naciskała na mnie po pierwszej randce czy już będziemy chodzić ze sobą (dosłownie) i co miałem powiedzieć a już jej obiecałem że się spotkamy drugi raz.

Gość wariantB
I teraz mam wszystko odwrócić o 180stopni?

Tak. Po prostu mówisz, że jednak nie pasujecie do siebie i tyle. I nie dopuszczasz do kolejnej randki!