Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DrOjBoli

jaki prezent dla zony na 34 urodziny ?

Polecane posty

Temat odgrzewany, koleś na pewno dawano juz coś wymyslił albo sie rozwiódł :D

Gość pomysłoważona
z takiej okazji powinieneś kupić żonie obraz, można go wykonać z waszego rodzinnego zdjęcia i zamieścić na odwrocie dedykację, na stronie DCN Gallery odkryłam "pocztę obrazową", to nie jest droga usługa a taki obraz wzbudza niesamowite emocje, szczerze polecam http://www.dcngallery.pl/72/poczta-obrazowa

Gość gość
Jeśli już kupuję biżuterię to żonie i głównie przez internet. Sobie nigdy żadnego zegarka ani naszyjnika nie kupiłem. W sprawie sklepów to mam przyjemne doświadczenia z marką Savicki. To ich pierścionkiem się oświadczałam i mamy ich obrączki. Na stronie www.savicki.pl jest ich oferta. Uczciwe podejście do tematu, to co jest na stronie to też mają faktycznie dostępne – w każdym razie ja tak właśnie pamiętam.

Gość gość
Zawsze sa moim zdaniem problemy z prezentem dla kobiety :), ja mam o tyle dobrze że moja interesuje się motoryzacją, kupie jej jakiegoś gadżeta do samochodu i jest cała w skowronkach, ostatnio dostała nowiutkiego gps na avans.pl zamówiłem, z uchwytem, duża pojemna bateria.

Gość gość
najważniejsze, że od serca. Ja dostaję zawsze kwiaty, zazwyczaj mąż zamawiam w poczcie kwiatowej. Niespodzianka jest, bo nigdy nie wiem, jaki bukiet. Poza tym kolacja w dobrej restauracji, czy kursy specjalnie dla mnie.

Gość krystynkagość
proponuję kupić żonie obraz , brzmi banalnie ale proszę zajrzeć na stronę DCN Gallery i obejrzeć kolekcje światowych malarzy, kolekcja piękna i jestem pewna, że coś Pan wybierze, obrazy nie są drogie, polecam

Gość walerianka123
proponuję kupić żonie obraz , brzmi banalnie ale proszę zajrzeć na stronę DCN Gallery i obejrzeć kolekcje światowych malarzy, kolekcja piękna i jestem pewna, że coś Pan wybierze, obrazy nie są drogie, polecam

Gość arek32
Ja serdecznie polecam wizytę w spa od 3 latach stały prezent, tylko zabiegi inne nie musi być to wyjazd za miasto, ja znalazłem super miejsce w Warszawie i się go trzymam! Na masaże sam się dałem namówić! Miejsce fenomenalne, cisza, spokój, klimat. Mają fajne pakiety orientalne, zawsze coś nowego! To miejsce to Samui Spa w Novotelu aiport, polecam Wam, kobitki będą zadowolone!

Gość gość
Albo jakieś dobre kosmetyki z wyższej półki? Na przykład http://alilla.com/ ma takie drewniane paletki z cieniami do powiek w naprawdę fajnych naturalnych kolorach. A do tego cienie są hipoalergiczne, więc dla każdego będą ok :)

Gość gość
Prezent Marzeń, w sensie - jakiegoś pakietu od nich. Prezent można dopasować pod każdego, pod każde oczekiwania. Każdemu może pasować inny, ale na tym etapie kobieta pewnie będzie najbardziej zadowolona po prostu z relaksu.

Gość gość
Ja swojej żonce kupiłem na urodziny krem bioagadir z olejkiem arganowym i olejkiem z opuncji :D Poleciła mi go znajoma z pracy bo ja niezbyt się znam ale okazał się strzałem w 10!

Gość EmillyBlant
Proponuję zestaw eksluzywnych kosmetyków. Zobacz na https://farmona.pl/ . Na pewno znajdziesz idealne co do wieku żony. To są polskie, naturalne kosmetyki, niedrogie i naprawdę się sprawdzają. Możesz od razu je zamówić.. lub przejrzeć i ewentualnie kupić w drogerii.

Gość gość
Na pewno dobrym pomysłem są kwiaty, ja zamawiałem na http://kwiaty-prezenty.pl dla swojej zony i musze przyznać że bardzo ładny bukiet dostałem

Gość gość
Spróbuj może coś z biżuterii, bardzo fajnym pomysłem wg mnie są naszyjniki lub pierścionki z odciskiem palca, znajdziesz takie na http://jewel-concepts.pl

Gość gość
Dostałam od męża 34 czerwone róże żeby było jeszcze romantyczniej to wysłał jej przez pocztę kwiatową. Wieczorem jak wrócił z pracy przyszedł z sushi i winem.

Gość gość
A ja swojej żonie kupiłem prawko z clubcardu bo zawsze narzeka, że wszystkie koleżanki śmieją się z niej w pracy, że nie ma prawa jazdy. To z clubcardu to wersja kolekcjonerska ale ma świetną jakość i jest mega podobne do oryginału więc żadna przemądrzała koleżanka nie zorientowała się co i jak a mina mojej żony była bezcenna!

Gość Anna

Voucher do SPA na jakieś zabiegi. Ja dostałam od męża, ale na trzydziestkę voucher na zabieg w Spa La Guel i wykorzystałam go na rewitalizację twarzy. Boże, jak mi to było potrzebne. Każda kobieta się z czegoś takiego ucieszy, bo oprócz oczywistych (superowych) efektów związanych z zabiegiem, to jest naprawdę duży relaks i można się odprężyć, odpoczać w pieknym miejscu. Teraz jestem ich stałą klientką, więc istnieje prawdopodobieństwo, że żona, podobnie, jak ja zakocha się w tym salonie:):)

Gość gajowy778

Ja zabrałem żonę na romantyczny weekend do Krakowa. Romantyczna kolacja, kwiaty te sprawy...spacery...tylko we dwoje. A zwieńczeniem był masaż tantryczny. Dużo o nim czytałem byłem sam ciekaw jakie doznania. I mięli rację, nie da się tego opisac, a juz we dwoje to w ogóle super sprawa. Mają tam rewelacyjne studio masażu unity Point, polecam https://unitypoint.pl/

Gość gość

Mnie mąż kupił iRobota na 35 urodziny, oczywiście musiałam mu szepnąć słówko, bo by się nie domyślił :) 

Gość szkrzypiec

ja swojej kupiłem blu ray żebysmy razem mogli ogladac to co chcemy, ze strony tophifi zamowilem.