Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DrOjBoli

jaki prezent dla zony na 34 urodziny ?

Polecane posty

jeszcze zrozumiem takie pytanie dla koleżanki, ale żony? spełnij jej jakieś marzenie, choć podejrzewam, że nie znasz

Gość oj tam
Na pewno się ucieszy jak dostanie krem przeciwzmarszczkowy lub krem do cery dojrzałej :D

nie jestem kamikazze, to moze odrazu dam jej ksiarzke pt" MOJA PRZYJACIOLKA MENOPAUZA"

Gość oj tam
Też nie głupie :D W yves rocher są kremy dla przedziału wiekowego +30.

rozmawiamy o przyziemnych sprawach, nie kupie jej zegarka za 10tys, ciekawy peezent nie musi byc drogi, dlatego pytam sie o to na forum bo moze ktos podpowie mi cos cuekawego

za tysiaczka już są ładne od Armaniego :D:D więc nie przesadzaj. Więc jaka suma? Bo to istotne.

oj tam - jestes kobieta ? jak bys zareagowala na taki prezent ? bo ja domyslam sie reakcji zony

Gość kdncksvn
zabierz ja gdzies, i daj kwiaty oraz jakis drobiazg, chociazby kolczyki. kobiety lubia takie gesty.. bedzie widac ze sie starales..

myslalem o zorganizowaniu malego swingers party, zaprosilbym pania krysie z 3pietra i jej konkubenta zenona, bo wlasnie wyskoczyl z puszki i silnie pobidzony. Tylko obawiam sie reakcji zony, bo ona nalezy do kola rozancowego i ostatnio na pogadance z proboszczem poruszali temat swingu. Okazalo sie kosciol dopuszcza taka postawe ale pod warunkiem ze w grupie jes conajmniej jedna osoba duchowna.

Gość edfsdf
Mi na ostatnie urodziny maz kupil sliczna toaletke do sypialni. Taki prezent zawsze sie przyda kobiecie, chyba ze juz to ma.

Gość cubea
A moim zdaniem świetnym pomysłem może być wyjazd do SPA. Z tego co się orientuję to Hotel Głęboczek ma specjalne vouchery, które idealnie nadają się na taką okazję. Przynajmniej oboje odpoczniecie, zrelaksujecie się i spędzicie czas tylko we dwoje :)

Gość KAROLCIA22
kup jej masażer do stóp,napewno sie ucieszy;)

Gość gość
Może jakaś biżuteria byłaby dobrym pomysłem? Widziałam świetne komplety w sklepie Jubilea i nawet nie są takie drogie. Na taką okazję dla dojrzałej kobiety to idealny prezent. Tutaj: http://www.jubilea.pl/komplety-cat-6.aspx można sobie obejrzeć ;)

Gość gość
a lubi szyc na przyklad? bo jesli tak to maszyne do szycia mozesz jej kupic, tak za 300-400 zł już kupisz dobrą, najlepiej od Łucznika zdecydowanie, ta firma najlepsze maszyny robi. z resztą popatrz sobie u nich na stronie co mają http://www.galerialucznik.pl/maszynydoszycia

Gość hotcumshot
Kup jej dildo takie 25 dł na 18 obw moja jest wniebowzieta i wkłada je sobie w pipe jak ją w d***la jadę:)

Gość gość
Daj jej otwieracz do konserw. A jak chcesz żeby była szczęśliwa, to oddaj jej całą swoją pensję. Powiedz, że ona na pewno lepiej będzie wiedziała co tym zrobić. Gwarantuje, że zrobi ci taką laską jaką robi jedynie kochankowi. Czyli z zaangażowaniem i połykiem. Pozdro!