Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciagla wierzaca w nasza milosc

On chce przekreslic sala nasza przeszlosc i przyszlosc przez moj jeden maly blad

Polecane posty

Witam, wiem ze zle zrobilam ale osobiscie uwazam ze drugiej osobie powinno sie wbaczac. Do tego robilam wszystko aby go nie zranic i ukrywalam przed nim jak moglam popelniona zdrade. Pojechalam na wakacje z przyjaciolkami, codziennie rozmawialismy, raz nie odebral i nie oddzwanial, a wiedzialam ze jest na imprezie. Smutna siedzialam przy barze, pilam wodke na pusty zoladek i zrobilam to z jakims facetem. Mam takie wyrzuty sumienia ze szok, po powrocie bylam dla niego IDEALNA i robilam wszystko to co chcial. Niestety jedna z moich "przyjaciolek" mu doniosla. Powiedzial ze koniec z nami. Jak o niego walczyc? Bylismy ze soba 8 lat...

w sumie to jestem kurwą, dziwką, szmatą i wcale mu się nie dziwie, że mnie rzucił! :o :(

Gość za głupote sie płaci
zdradziłaś go i mówisz ze popełniłaś MAŁY błąd? :D:D

Gość ciekaawaa
ja bym na jego miejscu ci nie wybaczyla..

Gość kgh
wszystkie baby takie są, więc nie jesteś sama, on zapewne tez sie puścił tylko nie miał sumienia odejść do innej a ty mu dałaś taka możliwość

nie wiem czemu sie dziwisz ,ze Cie zostawil...dlatego ,ze nie odbieral fona ,pijas vodke i sie z kims przespalas? Absurd,nie pomyslalas ,ze moze nie slyszal dzwoniacego telefonu? ach strach pomyslec co bys zrobila gdyby np,nie przyszedl do domu na noc:D