Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babaydreaaaammama756568676

MLEKO BABYDRAM, poleciła mi położna, co o nim sadzicie?

Polecane posty

Mleko Baby dream poleciła mi połozna powiedziała że to to samo mleko co Humana i połowe tansze, bo mleko babydram za ok 800g kosztuje 17,99 . Jakie macie doswiadczenia z tym mlekiem? warto?

chocdzi ci o mleko babydram z rossmanna?? tak?? tez o nim slyszałam ale jeszcze poki co nie mam doswiadczenia z nim.

Gość o tak o
ale wtopa...:D:D:D nie poszło ci :D:D

Gość moj syn mial
Ja od 5 mca do 1 ,5 roku synka kupowalam tylko to mleko jak ich sloiczki uwazam super cena i dobra jakosc.Mlody jadl ze smakiem mleko robione w niemczech i sloiczki tez a tam sa wysokie normy Ja osobiscie polecam

Gość kisssmmyyaasskiom.pll
bardzo dobre mleko, polecam ! podaje dziecku od urodzenia babydrem 1. i oczywscie cena super, konsultowalam to mleko z pediatra tez polecał.

Gość moj syn mial
? o co chodzi z tym mailem o tak o

Troche zdziwił mnie fakt ze poleca mi to mleko położna, skoro nawet o nim nie słyszałam. ale własnie przeglądam fora i czytam ze dziewczyny bardzo polecaja.

Gość zielono_mimilion piecet
POLECAM! syn pił to mleko tylko zaczelismy od 2

chyba wiem czemu jest tańsze. jako jedyne ma w składzie skrobie ziemniaczaną czyli mąkę. tani zzageszczacz. inne tańsze mleka mają też cukier.

eternal to w takim razie czemu polecała mi go położna? na razie karmie dziecko Bebilonem i zastanawiam sie nad spróbowaniem BABYdrem ale boje sie.

babydream to niemiecka Humana :) ja też używam. Też mnie ta skrobia zaniepokoiła, ale niepotrzebnie skonsultowałam, poszperałam po internecie i oto co znalazłam: "Bardzo istotną właściwością Humany 1 plus jest obecność w składzie lekko strawnej, modyfikowanej skrobi, która powoduje, że mieszanka ta jest gęsta, w związku z tym może być zalecana dla dzieci ze skłonnością do ulewań. Mieszanka ta ma również wartości sycące, pozwalając niemowlęciu utrzymać odpowiednie odstępy czasu pomiędzy posiłkami, a także spokojnie przespać noc."

Gość cyki cyki
:D nie ma to jak sobie samemu odpisywać :D

Gość ythgt
tandetne gówno, lepiej napisz że szkoda ci kasy na bebilon a nie że położna poleca

Hmm szukam gęstego mleka i szczerze powiedziawszy zaciekawiło mnie to baby dream. Moja baaaardzo ulewała. Teraz jest na bebiko 2 R (bo jedynki nie mają R) i jest ok, ale zastanawiam sie jak ona będzie wyglądać jak w nią będę pakowała za każdym razem kleik... Może ta skrobia byłaby lepsza? Ma ktoś doświadczenia z tym mlekiem? Na prawdę jest gęstsze niż zwykle mm? A jak dzieci po tym mleku? Nie tyją nadmiernie? Bo jak słyszę hasło Humana to nic dobrego mi na myśl nie przychodzi tylko otyłość u maluchów.

Gość pit z zusu
Mój syn pił na początku Hipp, potem zmieniłam na BabyDream 2, ale 3 już mu nie smakowała, Bebilonu w ogóle nie chciał pic po pierwszym łyku, Nan tak samo, teraz pije Bebiko.