Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hirsutyzm

Hirsutyzm- mam pytanie :)

Polecane posty

Gość hirsutyzm

Witam, mam pytanie dotyczące hirsutyzmu... jeśli zacznę go leczyć to te włoski zaczną wypadać albo coś? :)

Gość poszukaj w archiwum
był tu bardzo obszerny temat o hirsutyzmie

Gość to hirsutyzm
mozna leczyć? Myślałam, ze trzeba się z tym męczyć do końca życia. :( Choc jak mam brac hormony, to chyba juz wole włosy. :(

Gość hirsutyzm
ehh, tak też myślałam że tak dobrze nie będzie... ja w sumie aż tak duzęgo problemu nie mam jak niektóre kobiety... ale mimo wszystko...

Gość to hirsutyzm
ja mam sporo na nogach, ale czytałam, ze niektóre dziewczyna mają na plecach i ramionach.

Gość gfdssdds
a np. branie pigułek antykonc nie pomaga?bo wtedy reguluje hormony? sory jak pytanie jest głupie, no ale nie znam sie..

Gość hirsutyzm
Ja mam lekki wąsik - pęseta, na dolnej częsci pleców, brzuchu i sporo na rękach i na piersiach :(

Gość sdfgrgrtrtrt
ale macie czarne grube wlosy w tych meijscach czy meszek ale dluzszy niz zazwyczaj. Ja nie mam grybych czarnych wlochow ale niestety mam ich sporo...sporo dluzszy meszek ktorego niestety laserowo nie da sie usunąć! robilam badania na testosteron i wyszedl dobry wynik wiec lekarz mi powiedzial ze musze sie z tym pogodzic i sie golic;/

Gość hirsutyzm
a i na pośladkach mam jeszcze :( chcialabym się tego wszystkiego najszybciej pozbyc :(

Gość sdfgrgrtrtrt
a masz je grube i czarne?

Gość hirsutyzm
ja tylko na brzuchu mam takie grubsze włosy :( i to jest straszne... w tamtych miejscach mam takie dłuższe ale cienkie...

Gość hirsutyzm
i są ciemne... jestem szatynką i pewnie to jeszcze dodaje im koloru :/

Gość lkdfoijfier
mam kuzyna gornika i wyobrazcie sobie ze on od sciskajacych go gumowcow w polowie ludek nie ma wlosow. Zastanawiam sie czy taki ucisk regularny moze wytrzec te wlosy na dobre!! cos w tym musi byc

Gość sdfgrgrtrtrt
ja jestem brunetka i sa na tyle jasne ze na szczescie nie czarne ale tak czy siak je widac, nie chodze na basen bo mi wstyd sie rozebrac a nie chce przeciez cala sie golic bo w koncu bede obrosnieta czarnymi wlosiskami

Gość sdfgrgrtrtrt
wiecie co ja sie do tego w sumie r[przyzwyczaiłam i mam to gdzies jak wygladam i jak mnie inni postrzegaja...to w koncu nie moja wina ze tak wygladam, sama sobie tego nie zrobila a i nie mam zamiaru obrosnac czarnymi wlosiskami i meczyc sie kilku lat z laserami

Gość to hirsutyzm
Na brodzie tez mam, ale niewiele, można wyrywać tak 3-4 dziennie. Na nogach mam grube i czarne, na dodatek czasami z jednego mieszka wyrastają 2-3 włosy, ale to podobno wynika z uszkodzenia mieszka. W lecie golę tylko łydki, jak idę na basen golę wszystko. Nie jestem pływaczką, więc ogolenie raz w tygodniu to nie problem. Mam maszynkę elektryczna, bo ręczne momentalnie sie tępiły, a po kilku godzinach masakrycznie swędziały uda i pojawiały się na nich czerowne krosty. Teraz nie mam takich problemów.