Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktory facet lepszy

Co gorsze! Facet majacy studia czy facet po zawodowce?

Polecane posty

Gość ktory facet lepszy

Co gorsze, facet ktory skonczyl studia i nie ma pracy, jest bez grosze przy dupie czy facet po szkole sredniej lub zawodowej, ktory dzieki temu ze nie poszedl na studia dobrze zarabia.

Gość ktory facet lepszy
Mało który po studiach jest zaradny. Facet według mnie powinien miec fach w ręcę dzięki czemu będzie umiał utrzymac swoją kobiete. Nie ważne czy jest po zawodówce, szkole średniej czy studiach.

Gość ja bo ja
a ja wole by facet był po studiach, by mozna było z nim poroznmawiac by byl inteligentny, a inteligencja rowna sie zaradnosc , zatem zaradnosc rowna sie praca... od co....

Gość rozumiem że facet jest z tobą
no, zdecydowanie najlepszy taki, który w ogóle nic nie skończył, nawet podstawówki,ale ma ręku "fach" i na przykład kozy podkuwa :D:D:D

Gość rozumiem że facet jest z tobą
super tak sobie tłumaczyc wrodzony debilizm, brak ambicji, być totalnym tłumokiem, ale kasa przecież jest i to najważniejsze :( Nic innego się nie liczy przecież..

Gość bo ja bo
zaradnosc rowna sie praca bzdura zaradność to nie pracować a mieć

zaradność to potrafić tak zorganizować pracę, aby się nie narobić a zarobić :p

Gość seksuolożka Gienia
Teraz takie czasy, ze kobieta, może zarabiać, a facet w domu siedzieć na kompie i na PlayStation se grać! Równouprawnienie jest! Kobieta, moz.e w firmie budowlanej pracować i rakiem jeźdźić, a facet być Au Pair w UK czy USA albo w żłobku pracować! Świat się zmienił i to bardzo!

Gość bo ja bo
dzieki temu ze nie poszedl na studia dobrze zarabia dzięki temu, że dobrze zarabia nigdzie nie musi chodzić głupie dupy same do niego przychodzą

Gość bo ja bo
Facet według mnie powinien miec fach w ręcę a wg mnie nie musi mieć w rencach nic karty kredytowe czyma sie w portwelu

Gość bo ja bo
wróć w rencach powinien czymać muj bjust

Fakt, że ktoś teraz nie ma pracy, nie znaczy, że nigdy jej nie znajdzie, a ten kto teraz ją ma, w każdej chwili może ją stracić. Gdybym ja musiała wybrać, pewnie wybrałabym kogoś ze studiami, ale uważam, że praca i pieniądze nie są dobrymi wyznacznikami do porównywania ludzi. Ważniejsze są inne wartości. Pozdrawiam!:)

10:17 [zgłoś do usunięcia] ktory facet lepszy Mało który po studiach jest zaradny. Facet według mnie powinien miec fach w ręcę dzięki czemu będzie umiał utrzymac swoją kobiete. Nie ważne czy jest po zawodówce, szkole średniej czy studiach. Facet nie musi utrzymywać kobiety - ona może się sama utrzymać.

Gość Moj facet ma
srednie, nie poszedl na studia bo nie ma kasy, z praca bywa roznie, choc jest naprawde inteligentny. Jego siostra ma faceta po zawodowce, w miare dobrze zarabia bo utrzymywal ja przez 3 lata , a teraz maja dziecko i daja rade z jednej pensji. Ale moim skromnym zdaniem to burak. Co z tego, ze zarabia . Ja bym sie wstydzila gdziekolwiek z nim wyjsc. A juz w ogole siara jakby mial jakies pismo do urzedu napisac. Pisze RANTKA, SPODKANIE itp. Taki troche wiesniak, ale wielce sie ze mnie nasmiewa , ze jestem wielka dama bo studiuje

Gość lovemusic
Mozecie sie nie zgodzic ale studia ucza zycia. To na nich stajemy sie dojrzali i rozumiemy ludzi wkolo siebie, umiemy sie zachowywac w danych sytuacjach.

Mój facet jest po zawodówce, i można z nim naprawdę inteligentnie porozmawiać na praktycznie każdy temat który go interesuje. :P I jest bardzo zaradny, ma swoje pasje, realizuje się w nich. Większość jego kolegów jest po studiach, to są takie skończone dupki którzy potrafią tylko gadać o tym jak się najebali, itp. - na studiach było to samo. I wciąż mieszkają ze swoimi rodzicami, ale przecież MAJĄ STUDIA... :]

Gość to witajjj
"Co gorsze, facet ktory skonczyl studia i nie ma pracy, jest bez grosze przy dupie czy facet po szkole sredniej lub zawodowej, ktory dzieki temu ze nie poszedl na studia dobrze zarabia." ten którego lubie, z którym umiem sie łatwo dogadac i miło spedzic czas, który mi sie podoba i który szanuje mnie i ja jego i ma ze mna wspolne cele ...reszta bez znaczenia ...

Gość gorsze jest tylko
trafienie na idiotkę zadającą takie pytanie :o

Gość gość
W znakomitej większości ci po zawodówkach w jedne ręce mają fach a w drugiej pytonga. Jeśli w grę nie wchodził czynnik wychowawczy to ludzie z takim wykształceniem są zwykłymi niemotami życiowymi którzy będą sie gubić na kasie w biedronce. Niewielki odsetek jest w miarę rozgarnięty i będzie umiał wykorzystać swoje wykształcenie sporo przy tym zarabiając a jesli wda sie w dobre towarzystwo to i zdobędzie lepsze wykształcenie. Tacy nawet z zawodowym ładną wykształcona pannę wychaczą.

Gość gość
A rzuc, prosze, okiem na date ostatniego postu.

Gość gość
Coś nie teges tak mają.

Gość gość
Na 100% po studiach ale zależy jakich.Kierunki typu politologia, kulturoznawstwo, ochrona środowisko itp to wyleganie debili. Facet po politechnice będzie najlepszy, z dobrym zawodem i na starcie większymi szansami na dobra prace. Wada jest taka ze jak ty jesteś idiotka to nie będziesz rozumiała języka którym się posługuje :D