Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena89

psychiczna sasiadka!

Polecane posty

Gość to sie ciesz ze nie
macie automata bo wtedy to bys sobie pogasila :D a sasiadka walnieta ale coz zawsze jakas plotkara sie znajdzie ktora musi wszystko wiedziec

Gość magdalena89
kiedys ktos jej postawil butelke z sikami na wycieraczke i oblal ja, poprzyklejali jej na okna jakies ulotki to wezwala policje i ogladali to jakby jakies miejsce zbrodni to bylo hahah

Gość sdxcdax
hahahahha ale sie usmialam! Taka sasiadka to SKARB! Przynjamniej sie cos dzieje! hahaha! Pomysl jakby jej nie bylo - to bylobu za nudno! hehe :D

Gość albo wylejcie farbe
jej na drzwi mojej sasiadce tak kiedys zrobili fakt przyjechala policja ale nic nie zrobili bo nie wiedzieli kto to :classic_cool:

Gość sdxcdax
kup miód i za każdym razem smaruj włącznik, tylko nie żałuj tego miodu! Tak jak wtedy robiłaś! Może sobie odpuści.

Gość magdalena89
mam w domu miod przeterminowany i stoi stoi wiec moze go uzyje :P ale ona nie przestanie na bank:P haha

Gość gdfg
albo jakiś klej który wolno schnie niech się kuwa przyklei hahah

Gość magdalena89
butapren jest dobry! tak cie ciagnie i trudno zmuwa :D

Gość obydwie siebie warte
Ty tez widac ze nie masz swojego zycia. A co Cie interesuje, ze patrzy na klatke? wyobraź sobie, ze ona rownie dobrze sobie mysli, ze Ty jestes wariatka, ktora boi sie swiatla i na zlosc Tobie je zapala. I teraz dwie stare baby jak dzieci beda sie przekomarzały. Twoje zagrywki z tym szkudzeniem nie sa normalne. Jak dzieciak. Totalna dziecinada. W dzien na klatce jest windo wiec widze, ze i ty spac nie mozesz latajac tak w kolko i gaszac :o:O:O

Gość kupazlat60tych
haha mało się nie posikałam jak o tym czytałam. najlepsza metoda to gaszenie światła za każdym razem jak ona zapali. albo zamontuj zdalne sterowanie włącznika pilotem, zaczaj się na nią i jak tylko zapali to za 2 sekundy gaś i tak w kółko aż ją krew jasna zaleje :D

Gość magdalena89
ja jej robie na zlosc ja to mega wkur ze nie widzi kto wychodzi z kim itd. wiec jak wychodze to gasze i juz. nie dam jej satysfakcji. po to to robie.

Gość magdalena89
no taki pilocik by sie przydal wxtra by bylo. w koncu by nie dawala rady latac po tych schodach ciagle hahaha. szkoda ze mieszka na parterze a nie na samej gorze :P wtedy by nie schodzila pewnie ahahha

Gość purpura_to_moj_płaszcz
a u mnie jest na odwrót. Mieszkam na ostatnim piętrze, a sąsiad z dołu bez przerwy się piekli, że często wychodzę wieczorem i świecę światło na klatce, za które on też musi płacić. Załatwił w administracji, że światło świeci się tak krótko, że człowiek do drugiego piętra nie zdąży dojść. Wczoraj wyszłam wieczorem wyrzucić śmieci i zaraz wróciłam, a ten wylazł i się darł, że śmieci mam w dzień wyrzucac, a nie w wieczorem, bo on musi potem za moje światło płacić:/

Gość magdalena89
oooooo a jakby tak anonimowy telefon do administracji ze u nas non stop swieci sie swiatlo za ktore one nie placa tylko reszta mieszkancow ktora ma mieszkania na wlasnosc?????? tylko nawet nie wiem gdzie to zglosic kurcze!!!!

Gość magdalena89
mam nastepny pomysl!!!! :D:D:D zgasze jej kiedys swiatlo poczekam na nia az bedzie schodzic (ona robi to od razu) i rozpyle na cala klatke i przed nia ....... LAKIER DO WLOSOW!! hahah :D bo ona jest uczulona na wszystkie kosmetyki a przynajkmniej te do wlosow bo nie moze pracowac w zawodzie jest podobno fryzjerka ... alergiczka z niej taka ze hoho ciagle tylko kicha smarka siaka tym nochalem itd

Gość gość g
Pewniw sie kobity same do domu wracac po ciemku boja, sama mowisz, ze sie zalily, ze chlopa nie ma w domu. U nas na osiedlu swiatlo na kazdej klatce sie swieci od 16 do 8 rano!!! Niestety musimy za to wszyscy placic po rowno, chcesz, czy nie chcesz:( wiec, jakos mnie nie rusza nic cos takiego:) nawet dobrze, bo ciekawscy sasiedzi tansi niz camera:) mam takich w bloku 3 emerytow:) i kocham Icccccchhhhh miloscia dozgonna:) Za to na dole, taka patologie wredna mam - dzieci10 latkowie palace faje z mamusia, pies pitbull ochronn statusowy ze tak powiem. Mdli mnie z ich faj,bo wszystko leci do mnie -jak sie kapie w lazience, jak otwieram zmywarke, pranie , nawet mama sie mnie pytala czy znow zaczelam pali! Bo jako glupiutka nastolatka palilam. No ale u sa 4 osoby, agresywny pies i kolejne 4 (jej 16letnia coreczka z dwojka dzieci i mezem) to chyba karma:) ja wzywam policje notorycznie, ile razy mi w drzwikopala, tez jestem wlascieiciem, a ona wesz jedna od panstwadostala i we w d***e ma, ze inni chca normalnych warunkow:/ w calym bloku nie bylo u nas psa, pijaka czy nawet tych krore kocham-dzieciaczkow. blok tzw profesjonalistow pracujacych badz na emeryturze. Wszyscy mieszkalismy pojedynczo/podwojnie. Nie zrozumcie mnie zle, ja uwielbiam dzieci i psy! Tylko nie te przeklinajce na starszych, czy psy ktore powoduja, z strach do/z wlasnego domu wyjsc:(

Gość kasienia 0000
Kurcze to u mnie jest odwrotnie sąsiadom przeszkadza światło nawet w nocy jak ktos idzie i się zaswieci na chwilę z chęcią by całkiemn bez prądu żyli co za poj...ncy nie wiem po co im ta cywilizacja mogli nadal na wiosce w lepiance życ a nie ludziom życie zatruwac ! za światło z klatki płacimy wszyscy lokatorzy więc dlaczego ja na 3 piętro miałabym po ciemku wchodzic !dlatego ciągłe są jakieś zadziory z tego powodu !

Gość gość
Weź jej na wycieraczkę daj kupę psią :D żarcik. Daj spokój kobiecie to jest jedyne jej zajęcie :D może i dobrze, że taka warta jest bo przynajmniej żaden złodziej nie wejdzie, żaden pijak się nie prześpi na klatce ;p jak na klatce się nie świeci a przed klatką się świeci więc nie wiem w czym Ci to przeszkadza? :D nie narób sobie kłopotów...

Gość gość
A ja bym miała gdzieś sąsiada :D świeciłabym gdybym schodziła ze schodów i nic mu do tego... Ja się boję iść po ciemku więc żaden dziad mi nie będzie mówił, że mam gasić światło ;)

Gość gość
To Wy nie macie czujek co się włączają jak ktoś wchodzi i same wyłączają po minucie? ?