Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasturcja lis

Pytanie o prawo jazdy!

Polecane posty

Gość turkusowa..
a zdałam za 3 razem i powiem Ci że to było moje najgorsze podejście bolał mnie brzuch bo miałam okres głowa też mnie bolała i miałam negatywne podejście a dwa poprzednie byłam pozytywnie nastawiona, ale nie żałuję bo gdybym zdała za I nie dowiedziałabym się tych rzeczy na których zrobiłam błędy i może bałabym się sama jeździć a tak dokupiłam dodatkowe godziny z innymi instruktorami i każdy czegoś nowego nauczył po zdanym prawku od razu jeździłam sama samochodem swojego chłopaka oczywiście on obok mnie ale jeszcze czasami się stresuję zdałam w maju :)

Gość nasturcja lis
ja jestem ciekawa kiedy wyjeżdze wszystkie godziny i kiedy egzamin,pewnie zima:O chociaż w ciągu tyg.wyjeżdzę juz 6 godzin,jesli w takim tempie to pojdzie to może nie bede miała egzaminu w grudniu.

Gość turkusowa..
jeździj jak najczęściej ja jeździłam co dwa dni a któregoś razu zrobiłam sobie ponadtygodniową przerwę i na początku szło mi trochę gorzej ale pojeździłam troszkę i było ok i najlepiej brać właśnie po 2h bo 1 się nie opłaca a 3 to za dużo (zmęczenie). Powodzenia! :D

Gość nasturcja lis
dzięki:) ja mam zawsze po 2 godziny i oczywiscie chcę jak najczęściej jezdzic.fajnie by było do pazdziernika to wyjezdzic:D

no jak masz po dwie godziny to raczej dasz radę. Ja jeżdżę średnio 3 razy w tygodniu po 1,5h... na samym początku jeździłam niestety tylko po 1h. Z tym że w mojej szkole jest obecnie tylko jeden instruktor na wielu kursantów, dlatego jeżdżę tak rzadko.

Ja wczoraj odebrałam papiery, w poniedziałek idę zapisać się na egzamin... kurczę szok :D z tymi biegami to oczywiście, że w końcu wyczujesz.... to na pewno!

Gość nasturcja lis
jestem ciekawa ile sie czeka za egzaminem po zapisaniu sie...

Gość Elwirka co ma świrka ;P
szarpie ci bo za szybko puszczasz gaz - debile! co wy jej tu za bajki opowiadacie :O

Gość Elwirka co ma świrka ;P
sprzęgło********* a nie gaz

Gość nasturcja lis
O kurde ale krótko,ja będe zdawała w Poznaniu wiec mysle,że ok.miesiaca poczekam:p

Gość nasturcja lis
za szybko puszczam sprzegło po zmianie biegu?albo za szybko dodaję gazu,albo tak jak mówisz sprzęgło:p