Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misienta19

nie rozumiem mężczyzn:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malutka45232
trudno? Moim zdaniem wcale nie jest tak trudno ich zrozumieć, a co się stało?: )

Gość okradziona
tak obiektywnie podsumowując A KOBIETY MOŻNA ZROZUMIEĆ chyba ten sam problem ale na tym polega piękno żeby się siebie uczyć

Bo natura tak nas wykształciła że możemy się z wami (kobitami) wiązać na całe życie (60 lat) i cały czas czegoś się uczmy. Jakbyś rozgryzła wszystkich mężczyzn w 2 msc, po co się z nimi żenić i spotykać dalej ? Więc - jest to zadanie ale fajne bo na całe życie :)

byłam na rande w ciemno , poznałam go przez internet ale nie żadne portale randkowe tylko zwykły przypadek na fb , bo mamy wspólnych zanjomych. 4 tygodnie pisaliśmy bo na wakacjach byłam. i doszło do spotkania 2 dni temu. podobał mu sie moj charakter wiec do pełni szczęścia brakowało nam spotkania. wbrew moim przypuszczeniom było cudownie spacer za reke przytulenie, wszystko to z jego inicjatywy. bałam sie ze nie przypadne mu do gustu. ale udało sie.ponieważ jestem grubsza;/ tylko teraz?? nie pisze jesli juz to oschle, odwołał spotkanie w sobote. nie rozumiem już nic:(

@misienta19 Podaj jakiś przykład, może coś obgadamy konkretnie. Jestem facetem, może pomogę ...

wyżej napisałam. z góry dziekuje. sama gubie sie już w tym. a rada kogoś neutrlanego bardzo mi pomoże.

Gość a co tu rozumieć
No chyba jasne jest, że się zniechęcił do Ciebie? Czego nie rozumiesz? Powód jest sprawą drugorzędną.

tak byc może tylko ze wszystkie reakcje wychodziły od niego, buziaki przytulenia. Gdyby nie było udane , nie powiedział by mi prosto w oczy że chce byc ze mna. dlatego dla mnie to jest niezrozumiałe.

Jeżeli 19 w nicku to Twój wiek i chłopak jest Twoim rówieśnikiem myślę, że spokojnie można to zrzucić na niedojrzałość i brak konsekwencji w zachowaniu.

Gość Stara i doświadczona życiem
Pewnie myslał, że na przytuleniu się nie skończy, lecz potarzacie się w seksualnym uścisku po trawie, a potem on będzie opisywał na fb że cię trzepał a ty mu się oddawałaś bo taka z ciebie dziwka klasowa. To on chciał przytulenia to on chciał trzymania za rękę - co to wskazuje?! Dawał ci do zrozumienia że chętnie cię pokopuluje. Jednak kopulacji nie było to cię rzucił. Nawet go nie wspominaj tego obesranego dupska ze swędzącymi jajkami. Ciesz się, że nie płaczesz teraz bo cię wykorzystał a ty boisz się czy nie jesteś w ciąży i czy cię nie zaraził kiłą.

Gość Do beata ryba
sprzedajesz podrabiany malachit