Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biografistka.

Ciekawi mnie Życie turystów.

Polecane posty

Gość biografistka.

np. wczoraj w Sopocie mijałam jakąś kobiete i chłopaka i potem zastanawiałam się czy jest samotną matką i to jej syn, gdzie mieszkają, gdzie ona pracuje itp. ale to i tak nic, kiedyś na dworcu, nie pamiętam w jakim mieście mijałam też tam kogos i potem sobie zrobiłam liste miast z których mogła być i szukałam na naszej klasie :O

Gość Znazłaś??
No ale w końcu znalazłas ją czy nie?

Gość biografistka.
a jeszcze dawno dawno temu na obozie szkolnym, spaliśmy pod namiotami. Codziennie wstawałam przed pobudką , siadałam na trawie i patrzyłam na ptaki. Zastanawiałam się gdzie one lecą , skąd przyleciały, czy maja jakieś potomstwo, albo właściciela. Brałam notes i każdego z nich opisywałam , potem po powrocie do domu odpalałam kompa i szukałam w necie na naszej klasie tych ptaków. Myślałam, może którys z nich ma jakieś foty, może gdybym napisała to odpisałby i bylibyśmy przyjaciółmi :)

Gość biografistka.
No nie znalazłam no bo jak mogłam znaleźć skoro nic o niej nie wiem? :O

Gość biografistka.
tak jak z tymi ptakami :/

Takie zainteresowanie i życie życiem innych czasami jest ucieczką od swojego życia. Zastanów się, czy od czegoś nie uciekasz w ten sposób ...

Gość biografistka.
A co do szukania to raczej nie szukam jakoś często, tylko jak mnie ktoś "zaintryguje" bo np. wzoraj o kilku osobach sie tak myślałam ale właśnie tylko tego syna i matke szukałam. :O Chyba juz na mnie źle ta pogoda działa.

Gość biografistka.
A no z tym uciekaniem to może i też racja bo moje życie mnie nudzi i nie wygląda tak jakbym chciała, niedawno sobie to uświadomiłam.

Myślę, że jak zaczniesz coś robić ciekawego w swoim życiu i się spełniać (w dowolnej roli, sferze) to takie zainteresowanie osłabnie. Ja osobiście mam tylko swoich planów, marzeń, kontaktów, zadań. Przychodzą też spotkania i interakcje ze znajomymi, że po prostu sam z siebie nie zastanawiam się na życiem innym. Chyba, że ludzi sami przychodzą i mówią o swoim życiu, ale to inna sytuacja.