Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParanojaMasakra.

Dlaczego dzisiejsze kobiety nie są w ogole spontaniczne?

Polecane posty

Gość ParanojaMasakra.

Bez kitu... dzisiejsze kobiety to totalnie 0 spontana.. kazda tylko patrzy na siebie, na kariere, na to aby bylo jej dobrze i w ogole nie zrobi nic dzikiego, nic spontanicznego.. doslownie nic jesli nie ma przynajmniej dwoch godzin aby sie naszykowac to nawet nie wyjdzie do glupiego kina beznadziejne te dzisiejsze kobiety... gdzie te czasy kiedy padalo haslo - jedziemy nad morze i za godzine wszyscy byli gotowi- NAWET KOBIETY.. dzisiaj jest to NIEMOZLIWE!

Gość to witajjj
"gdzie te czasy kiedy padalo haslo - jedziemy nad morze i za godzine wszyscy byli gotowi- NAWET KOBIETY.. dzisiaj jest to NIEMOZLIWE!" bo bylismy mlodsi. młodosc ma swoje prawda jak kazdy wiek

Gość ParanojaMasakra.
mlodym powinno sie byc caly czas.. nikt przeciez kurwa nie mowi aby rzucic rodzine, prace wszystko tylko po to aby wyjechac w dziką nieznana podróż.. chodzi mi o lajtowe spontany ktore nie niosą za soba jakis mega "skutkow ubocznych" no przykro to mowic, ale dzisiejsze kobiety sa beznadziejne ;/

Gość to witajjj
"nikt przeciez k**wa nie mowi aby rzucic rodzine, prace wszystko tylko po to aby wyjechac w dziką nieznana podróż." "gdzie te czasy kiedy padalo haslo - jedziemy nad morze i za godzine wszyscy byli gotowi- NAWET KOBIETY.. dzisiaj jest to NIEMOZLIWE!" no własnie mówisz debilu

Gość abided
ja ci odpowiem dlaczego... bo dzisiejsze kobiety są po prostu chujowe

Gość ParanojaMasakra.
do "to witaj" co mowie idioto jebany?? nie widzisz rozincy spontanicznego wypadu nad morze na pare dni gdzie nikt 'trzeci' nie ucierpi do jakiejs wyjebki w pizdu i zostawiajac za soba wszystko??

Nie no a wy mężczyźni to jesteście spontaniczni! hehehehe:). Nie oszukujmy się czasy sie zmieniły teraz każdy ma inne priorytety obowiazki, praca... ludzie nie mają na nic czasu (nie tylko kobiety!) mężczyźni również..

Pewnie dlatego, że z wiekiem przybywa obowiązków i przeszkód uniemożliwiających wyjazd nad morze przygotowany w godzinę. Z zasady tych finansowych.

Gość ParanojaMasakra.
motylek.. mezczyzni nie sa spotnaniczni? to ja nei wiem gdzie ty zyjesz jesli tak uwazasz...

Gość kobieta_na_obcasach
dzisiejsi mezczyzni to porazka,wracaja z pracy,zasiadaja przed tv i tyle...zadnego spaceru,niczego bo oni musza odpoczac po pracy,nawet jesli w pracy spedzili 8 godzin siedzac i gapiac sie przez okno...nie mowiac juz o spontanicznym seksie po pracy....

Gość to witajjj
do "to witaj" co mowie idioto j**any?? nie widzisz rozincy spontanicznego wypadu nad morze na pare dni gdzie nikt 'trzeci' nie ucierpi do jakiejs wyj**ki w pi**u i zostawiajac za soba wszystko?? z toba to nic sie nie chce ...

Gość ParanojaMasakra.
kobieta_na_obcasach zal mi cie.. spontaniczny sex? kazdy facet jest w stanie zrobic to zawsze i wszedzie a to wy wlasnie suki jebane 0 spontanicznosci ani w zyciu ani w sexie

Gość to witajjj
"zal mi cie.. spontaniczny sex? kazdy facet jest w stanie zrobic to zawsze i wszedzie a to wy wlasnie suki j**ane 0 spontanicznosci ani w zyciu ani w sexie " jam suka jebana która własnie cie nie lubi dlatego spontanicznosc wsadz sobie w dupe :)