Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka82

co z tym seksem

Polecane posty

widocznie pozwalasz mu być przy Tobie wulgarnym. I to nieprawda, że każdy facet myśli tylko o seksie.

"25-latek widocznie pozwalasz mu być przy Tobie wulgarnym. I to nieprawda, że każdy facet myśli tylko o seksie." tak wiemy ... jestes PRAWICZKIEm.... a wyjatek potwierdza regule :p

wiecie jest jeszcze jedna sprawa jestem zakompleksiona nie naleze do kobiet z idealna figura jeste m troszke okraglejsza moze to tez jakos tak wplywa na mnie boje sie ze on by chcial inna szczuplejsza chociaz nigdy mi xczegos takiego ni okazal

myślę o seksie, masturbuję się. Ale to nie jest jakaś mega znacząca część mojego życia.

Trzeba mieć spore problemy emocjonalne i niskie ambicje aby myśleć tylko o seksie. 🖐️

"laleczka82 zona... ponad rok w sumie to caly czas sie docieramy" wiec z nim pogadaj - jaki preferuje seks... wszytko przed wami... moze on lubi mocno itd. wszystko jest kwestia rozmowy ... co nam pasuje co nie ... :)

bhahahah... 25-letni prawiczek - najpierw mnie nieslusznie obraza a potem olewa... oj oj... boze co za gowno z tego czlowieka... ale... ja i tak bede cie pierdolo tepila za glupie tematy !

on chodzi też ma niską samoocenę i stara się sobie ją poprawić dominując nad Tobą.

wiesz zawsze mialam problemy z waga nigdy nikt mnie nie chcial albo ja sobie tak wmawialam;/ a teraz?? no spotkalam wydaje mi sie ta polowke:) ale czasami sie zastanawiam jak to sie stalo ze on mnie wogole chce i ze sie mna zainteresowal no caly czas z tym walcze probuje siebie polubic ale jkakos cholera mi to nie wychodzi

Gość dziaddek
25lat widze ze to jakis zjebany projekt

Gość Eeerrr...
Moja diagnoza jest taka, ze Ty, zakompleksiona lubisz kochanie sie w romantycznej atmosferze, duzo calowania, przytulania, jego zapewnienia o tym, ze jestes piekna i jedyna. On nie lubi sie kochac tylko uprawiac seks, namietny, dynamiczny, i z tego, co mowisz momentami zbyt wulgarny dla Ciebie. Jestescie po prostu rozni w tym temacie i tyle. Albo znajdziecie kompromis, albo nic z tego nie bedzie. A co do kompleksow...jestescie razem ponad rok, wiec gdybys sie facetowi nie podobala, to nie bylby z Toba! Gdybys go nie pociagala to tez by z Toba nie byl, wiec nie ma sensu sie zadreczac takimi glupotami. Kazdy ma kompleksy, ale trzeba albo swoje wady poprawic jesli jest mozliwosc, albo je zaakceptowac. Przede wszystkim porozmawiaj ze swoim facetem!

laleczka82 -> to usiadz z nim i pogadaj... powiedz co czujesz jak sie czujesz itd. i zapytaj co mu sie w tobie podoba... moze wtedy zrozumiesz ze jestes wartosciowa piekna kobieta ktora sobie cos niepotrzebnie wmawia :)

Gość Pan i włattca
Jako facet potwierdzam. Faceci myślą o sexie ale są tacy którzy starają się rozumieć kobiety mówię starają bo nigdy nie zrozumieją i nie naciskaja gdy kobieta jest zmęczona czy też ma te dni i nie chce. Nauczyłem się wyrozumiałości przez 5lat małżeństwa. A 25latek to jakiś abdull wisimullacha jeśli o sexie nie myśl. Ja jak widzę żonke to ciągle mam chęć niestety ona bardzo rzadko góra raz na tydzień i z tego powodu jestem trochę nieszczęśliwy. Ale kocham ja również za inne wartości niż ładna pupa cycki czy buzia

Gość Eeerrr...
zona-swojego-meza..no ja bylam bardziej powsciagliwa, ale to wlasnie mialam na mysli..

Pan i włattca -> ogolem chyba o to chodzi w zyciu... po to ludzie lacza sie w pary ... tym sie rozni zwykla relacja meidzy ludzmi np. przyjaciolmi od zwiazku... ze ta osoba cie pociaga i chcesz sie z nia kochac !! a to ze my jako kobiety czasem nie mozemy emocjolanie ( bo te bole glowy to sciema) isc z facetem do lozka... to juz tak to uwarunkowala biologia nasza

Gość Pan i włattca
Recepta na bóle głowy najlepszy na to sex:-P w tym temacie żonka się ze mną w stu proc. Zgadza:-)