Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabel""80

jak mam nie zdradzić męża? no jak????

Polecane posty

Gość izabel""80
Słuchajcie, on nie nie zdradza on jest za dobry i zazwyczaj tacy faceci dostają takie jak ja. Wiem, że to szczyt chamstwa z mojej strony ale nie nie poradzę na to, że jestem EGOISTKĄ. Po pracy nie boję się iść ( jak pisał ktoś wyżej) bo jestem zaradna osobą. To, że siedzę teraz z dzieckiem w domu to była nasza wspólna decyzja a choroba córki tylko to przedłużyła ( dawno bym już wróciła do pracy ale nie stać nas na prywatny żłobek bo w dużym mieście są również kosmiczne ceny).

Gość lolllkaaaa
mój też jest z tych dobrych, miłych i uczyynych ale także uległych i uległ naszej koleżance rodziny z osiedla

Gość to witajj
i co z tego ...chuj mnie to obchodzi... rób sobie co chcesz :)

Gość to witajj
i co z tego ...ch*j mnie to obchodzi... rób sobie co chcesz to było do autorki i jej ostatnie3go posta a nie do ciebie lilka

Gość to witajj
"mój też jest z tych dobrych, miłych i uczyynych ale także uległych i uległ naszej koleżance rodziny z osiedla" i zyli długo i szczesliwie

Gość takasobiepanna
Jeśli ty mając chore dziecko możesz myśleć o zdradzie męża, to co ci tu odradzać? Zrobisz jak chcesz. Jesteś taka dumna ze swego egoizmu ...

Gość TAROT TYSIĄCE STAŁYCH KLIENTOW
Kochani już na samym allegro jestem ponad rok z wami zyskałam wielu ludzi zaufanie setki stałych klientów setki a nawet tysiące pozytywnych komentarzy..... http://allegro.pl/tarot-najtaniej-uwaga-nowe-zasady-u-mnie-i1780786330.html pozostałe aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16500872 ZAJMUJE SIĘ TAROTEM w każdej dziedzinie ***UCZUCIA ***FINANSE ***ZDROWIE ***ANALIZA ZWIĄZKU *** ANALIZA DOCELOWA NA ŻYCIE ***WRÓŻBA MIESIĘCZNA ***ANALIZA FINANSOW ***ANALIZA CHARAKTERU ZAWODU PŁEĆ DZIECI NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚCIĄ U MNIE CIESZĄ SIĘ PYTANIA POJEDYŃCZE Z ODPOWIEDZIĄ OBSZERNĄ A TAKŻE WRÓŻBA MIESIĘCZNA ZAPRASZAM DO MNIE O KAŻDEJ PORZE WPROWADZIŁAM NOWE GODZINY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU OD 12 DO 22 GODZINY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI OD 12 DO 24 A NAWET DŁUZEJ KOCHANI WPŁATY DOKONUJECIE MAKSYMALNIE DO 2 DNI !

Gość lollllkaaaa
nie nie żyli szcęśliwie bo jak się dowiedziałam to ona kopnęła go w d załeżało jej tylko na korzystaniu a nie na obowiązkach a on wrócił jak pokorne cielę, gdyby nie było dzieci to już bym go nie przyjęła

Gość takasobiepanna
Szkoda faceta... Tyra jak wół, a Ty szukasz porady jak powstrzymać się od bzykania na boku. Ludzie to mają jednak nawalone. Chłopak nie wie z kim dzieli życie. Może to i lepiej.

Gość bezmyślnosć
szkodsa zże pzrez ten pusty łeb nie przemknęła ci chociaz myśl aby trochę odciążyć męża i też coś zarobić, np. iśc na pół etatu, albo znaleźć pracę w domu. ale nie ty wolisz myśleć że w swoim wolnym czasie bedzie cię bzykał obcy facet, a mąż nie ch haruje :-O jesteś pierdolnięta! mam nadzieję, ze twój mąż szybko pzrejrzy na oczy i wypiepszy cię z domu, zeby musiała się w końću obudzić

Gość to witajj
"szkodsa zże pzrez ten pusty łeb nie przemknęła ci chociaz myśl aby trochę odciążyć męża i też coś zarobić, np. iśc na pół etatu, albo znaleźć pracę w domu. ale nie ty wolisz myśleć że w swoim wolnym czasie bedzie cię bzykał obcy facet, a mąż nie ch haruje jesteś pie**olnięta! mam nadzieję, ze twój mąż szybko pzrejrzy na oczy i wypiepszy cię z domu, zeby musiała się w końću obudzić" i vice versa...

Gość to witajj
"nie nie żyli szcęśliwie bo jak się dowiedziałam to ona kopnęła go w d załeżało jej tylko na korzystaniu a nie na obowiązkach a on wrócił jak pokorne cielę, gdyby nie było dzieci to już bym go nie" a taki zakochany był ...

O Boże:(. Ręce łopadają. Dlaczego nie porozmawiasz z mężem i nie powiesz mu, że Ci brakuje seksu? Na pewno dałoby się wykombinować jakiś czas w tygodniu, gdy jest trochę mniej zajęć, żeby pobaraszkować. Nie rozumiem, jak w ogóle wyobrażasz sobie Wasze dalsze życie po Twoim skoku w bok.

Gość to witajj
zdradz go!!! i tak ma cie w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oooooo matko
62 letnia babcia majaca 2letnie dziecko.......

Gość izabel""80
nie mam 60 lat, to był podszyw! Wiec wiem już, że wam ręce opadają i dobrze, że nie wie z kim dzieli życie:) Pracuję dorywczo w domu ale to i tak mało bo zawsze intensywnie korzystałam z każdej minuty nie tracąc czasu na obijanie się. Do niedawna co dzień dwa razy dziennie chodziłam z córcią na rehabilitacje więc to nie jest tak, że siedzę i nic nie robię. Po prostu ostatnio już nie wyrabiam bez sexu. Oboje z mężem dobraliśmy się pod względem temperamentu ( nie mamy zbyt wiele potrzeb ale raz od czasu chciałabym, żeby mnie bzyknął) jednak ostatnio on pracuje po 16 godzin dziennie i na sex po prostu już nie ma sił.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
obowiazkiem meza jest zaspokajac potrzeby zony , i odwrotnie , jezeli te obowiazki sa zaniedbywane , pozostaje szukac gdzie indziej ,a zaniedbujacy nichaj ma za swoje !

Gość pewnie ze tak:):):)
naprawde masz 62lata?

Gość pewnie ze tak:):):)
w weekend zawiezcie mala do dziadkow - zrob kapiel, kolacje, wino - a zobaczysz.:P

Gość myslosobie
nie marnuj się, nie miej wyrzutów bo to będzie nie fair wobec kochanka, dodatkowo wyrzuty nie pozwola ci cieszyć się.

Gość myslosobie
przedewszystkim zmien nastawienie do zdrady, zdrada nie jest zla, przekonasz sie ze to naprawi wiele zla miedzy toba a mezem.

Gość slea
cholera a matacz to wszedzie:P no tak temat zdrada jego ulubiony...a co do autorki jak dla mnie egoizm i tylko egoizm przez Ciebie przemawia...chyba nie widzisz tego prawda? co z tego jak ktos ci powie nie rob lub rob to..twoja sprawa ,twoje zycie...jak wolisz sie czyms zarazic i miec jeszcze opinie latawicy to droga wolna:) moze bym twoj maz mial ochote jakbys rzeczywiscie mu pomogla!

Gość slea
"przedewszystkim zmien nastawienie do zdrady, zdrada nie jest zla, przekonasz sie ze to naprawi wiele zla miedzy toba a mezem." jaki baran to pisal!!!!!!!!!uposledzony czy tepy poprostu:P

Gość myslosobie
mnie bardziej interesuje to czy autorka zgadza się z tym.

Gość myslosobie
zdrada uratuje nie jeden związek!