Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdroweerr

CZYM SMARUJECIE KANAPKI ?JAKIM MASŁEM ALBO JAKA MARGARYNĄ?

Polecane posty

Gość niezdroweerr

KZDA MARGARYNA JEST NIEZDROWA BO MA TLUSZCZE UTWARDZONE A MASŁO ZNOW CHOLESTEROL. CZY ISTNIEJE JAKAS MARGARYNA ZDROWA ?BEZ TLUSZCZY TRANS? CZYM WY SMARUJECIE KROMKI NA CODZIEN?

Gość Donata00
ja nie smaruje bo nie lubię mazidła

Gość faktycznie te piersi sa delika
to jak jesz bez samrowania?suche?

kanapek z wedlina i serem nie smaruje maslem, bo po co jeszcze wiecej tluszczu. smaruje musztarda. albo majonezem (trzeba patrzec, zeby byl naturalny i bez cukru). jezeli z sama chuda wedlina, to lubie posmarowac serkiem jakims kremowym, typu philadelphia. albo ser typu brie, camambert, np. do wedliny z indyka. maslem smaruje czasem jak na chleb idzie sam pomidor, albo dzem, ale dzieje sie to moze ze 2 razy w roku ;) wsyzstkie margaryny sa mniej lub bardziej niezdrowe.

Gość njkiijuio
margaryna to straszny syf, jak juz to smarowac tylko dobrym jakosciowo maslem (takim, ktore ma min. 83% tluszczu). Takie maslo kosztuje ok. 4.5/5zl, te za 3zl to nie maslo

Gość gownop prwdaaa
wszystkie masla sa oszukane. a poza tym maslo podwyzsza cholesterol i nie wolno co dnia

Gość hgyug
Ja lubie maselko na kanapkach i tak jestem chuda wiec moge sobie pozwolic. Ale moja tesciowa zamiast masla uzywa awokado, rozsmarowuje je na chlebie jak maslo, a awokado przyjmuje smak tego co polozysz na kanapke, to bardzo zdrowe i ona bardzo lubi awokado. Ja raz sprobowalam, jest ok, ale ja uwielbiam maslo i to grubsza warstwe.

Gość ja smaruje masłem
100% masła w maśle kosztuje ponad 6zł ale wole kupic takie niz cos masłopodobnego za 3 i czuc w nim margaryne

Gość lilooo
ja od dziś rezygnuje ze smarowidła.

Gość j67rn
ja masło z lidla, jest tańsze ale b smaczne pewnie dodaja aromatu smietankowego :P

Gość sprobojcie masla
z biedry ztaka kurpianeczka, jest zniewalajaco dobre, ekstra maslane, smietakowe. lekko twardawe, ale nie jest kamieniem.

Gość PANI DOMU PO 40
Ja uwielbiam tylko margarynę "Dalma z masłem" czy jakoś tak ona się nazywa. Jest smaczna i czuć w niej masło, inne mi nie smakują. Masła są za drogie i tylko niektóre są dobre.

Masło jest przede wszystkim zdrowe w odróżnieniu od utwardzanych tłuszczy roślinnych (w naturze nie występują w postaci stałej). Ja kupuję w biedronce luxmilk za 3,89

Gość niezbadany egzeplasz
masła to mysi byc 82 % tłuszczu lub wiencej ponizej to nie masło dodatek do masła a masła roslinne to płynny plastik

Gość dfhgfddfhgd
Ja rzadko smaruję pieczywo, jeśli już to serkami śmietankowymi typu Hohland albo inne. Ale od czasu do czasu ubóstwiam wciąż na nowo "masło prawdziwe" :D

Gość iojoi
wiencej a co to znaczy?

Gość zycie00
Ja np w ogóle nie stosuje masła :/ poza tym masło które kupuje się w sklepach nawet nie można nazwać masłem ... tylko trucizną . Kupuje Olej kokosowy jest pyszny smaczny oraz zdrowy . Wpływa pozytywnie na urodę cholesterol oraz inne aspekty zdrowotne . Polecam przeczytać artykuł : http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3788543,olej-kokosowy-100-bio-extra-virgin-tloczony-na-zimno-gdzie-kupic-wlasciwosci-opinie,id,t.html

Gość Sandra 261090
Moge polecic wam z czystym sumieniem i prawdzia opinia swoja i moich znajomych Finuu!Jest w 100% naturalne a co ciekawe i fajne ma dwa warianty:z sola lub bez;).Rozsmarowanie na pieczywie nie sprawia zadnego klopotu nawet po bezposrednim wyjeciu z lodowki co wydaje mi sie jest bardzo wazna kwestia szczegolnie rano gdy szykujemy sniadanie do pracy lub szkoly i mozemy zaoszczedzic czass a przedewszystkim pieczywo ktore sie nie rozrywa pod wplywem proby rozsmarowania dotychczas stosowanegho masla;)Finuu ma rowniez bardzo ladne przyciagajace oko opakowanie ktore wyglada na te z wyzszej polki a cena produktu jest naprawde atrakcyjna.!;)

Gość emik893

Ja z mojego doświadczenia moge polecić Margaryna Marysia 250 g z PoloMarketu. Jest bardzo dobra i fajnej cenie.