Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzialem co wiedzialem.

kobieta powinna być...

Polecane posty

Gość masd.....
legginsy to se mozna nosic na wiocha.pl byly, sa i zawszebedan fajansiarskie

Że też przeoczyłam widzisz było się nie zagapiać na oblatywaczy:P

Cała moja uwaga była skierowana na mufkę kazał pan musiał sam?:P mogłaś chociaż poprosić sąsiada?:P

Gość masakrall
to chyba pisal obiektywny??

Co ma mój sąsiad wspólnego z Twoją mufką, wolę nie wiedzieć. Toż ja o Twojej mówię, tak ciekawie o niej opowiadałaś... że ziewnęłam, zasnęłam i przeoczyłam. Muszę iść zanieść polską zupę francuskim pilotom.Doszłam do wniosku, że wolontariat to jest moje powołanie :) 🖐️

"Muszę iść zanieść polską zupę francuskim pilotom.Doszłam do wniosku, że wolontariat to jest moje powołanie" Chyba zrobiłaś literówkę, miało być 'd', a nie 'z'.

''...co do BUTÓW NIE NOŚCIE: balerin, emu (?) jakichs kolorowych gumowców'' ...co do butow to sie zgadzam 100% w/w sa bardzo aseksualne ;)

Gość buraczany słodzik
i w ten sposób liczba starych kawalerów przewyższa ilość zawieranych małżeństw :)

Gość jalK
zapomniałeś dodać ze doba powinna mieć 48 godzin żeby taka kobieta znalazła czas na zrobienie tego wszystkiego czego od niej oczekujesz

że ziewnęłam, zasnęłam i przeoczyłam. to może i dobrze bo być się dobiła zazdrośnico :P a co do zupy:P oby okazała się za słona:P

Anetko myślisz, że reszta jest mało bystra i potrzebowała Twojego tłumaczenia, co i komu będę zanosić ? Ike czyli jednak życzysz mi po mojej myśli :P wiedziałam ;) no, bo dupa stygnie cześć

czyli jednak życzysz mi po mojej myśli jeśli lubisz brutalne zawody to tak :classic_cool: no idź idź tylko nie przetrzyj mufki:P

refforma_... "Anetko myślisz, że reszta jest mało bystra i potrzebowała Twojego tłumaczenia, co i komu będę zanosić ?" Miałaś już iść, a jednak zostałaś, czyżbyś myślała nad ripostą tyle czasu? A co do mojego tłumaczenia, wolałam mieć pewność, że wszyscy zrozumieją Twój przekaz, dotyczący obsługiwania wygłodniałych żołnierzy. :)

to witajj czyli najlepiej sie utuczyc, zachlac i jarac jak smok abyswcie sie odj**ali ! hahhaha, padłam :D