Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzialem co wiedzialem.

kobieta powinna być...

Polecane posty

mam dośc tematow kobiet/dziewczyn o tym, jak powinny wygladac, zachowywac sie, by znaleźć chłopaka/ utrzymac mężczyze/ zapobiec zdradzie. nie są to moje wymysły, ale prawda wszech i wobec znana każdemu facetowi: 1) zgrabna, wysportowana sylwetka jest znakiem dbania o siebie. idealne ciało to takie, gdzie są proporcje, wagowo to tak BMI w granicach 19-21 lub -110 od wzrostu. zrozumcie ze faceci lubia kragalosci, ale nie na milosc boska opony i faldy:o nie tłumaczcie sobie wiecwaszego tycia. zadna tlusta kobieta nie znajdzie lub zatrzyma faceta na dłużej 2) faceci lubią jak jego koledzy mu zazdroszczą kobiety. dlatego powinna dbac o SIEBIE! myć się dwa razy dzienne, miec ulzoone wlosy, pomalowane paznokcie i schludny, kobhiecy stroj. dobrze jak nosi normalne obuwie i ubrania ( NIE baleriny, emo, gumowce, pumpy, getry, leginsy) zawsze powinna miec delikatny makijaz 3) kobieta powinna byc wyksztalcona i inteligentna, meic hobyy i pojęcie o swiecie by móc normalnie rozmawiac. powinna miedc takze prace, by jej maz jej nie utrzymwal. NAJWAZNIEJSZE: powinna miec szersze horyznoty niz dom, piatka dzieci i gotowanie:o 4) NIE MA MOWY O KLNIĘCIU, PICIU DUŻYCH ILOŚCI ALKOHOU I PALENIU PAPIEROSÓW!!!

Gość to witajj
czyli najlepiej sie utuczyc, zachlac i jarac jak smok abyswcie sie odjebali !

5) włosy zadbane, długie za ramiona sa najlepsze. nie lubimy tzw. chl;opczyc, boby czy jak to nazywacie ujdą w tłumie. niewazne czy blondynka czy brunetka czy ruda: nie mogą być włosy tłsute,a le ułozone i pachnące. najlepiej rozpuszczone 6) makijaz deliatny. wbrew pozorom nei lubomy czerwonych aszminek i nie cierpimy mocno wytuszowanych rzęs wyglądających jak nogo pająka:o 7) ubrania ktorych NIE powinna nosisc atralcyjna kobieta: jakies takie krotkie spodnczki w kwiatki jak dla dziecka:, wygladacie wtedy jak sieroty:) stanowczo jakies bufiaste rekawy, zaboty czy inne pierdolety, nie noscie tych alladynek, spodni w oczojebnych kolorach i bluzek wciagnietych w spódniczki:o co do BUTÓW NIE NOŚCIE: balerin, emu (?) jakichs kolorowych gumowców:o 8) mile widziane są szpilki, buty na obcasie, jeansy, zakiety, spodniczki, sukienki ( kobiece i zwiewne) etc. 9) nie ubierajcie sie tak pstrokato: czerowne szpilki, biale leghinsy, zielona kiecka, żółta torba, :o 10) nie zakładajcie dziecinnych opasek z kokardami i spineczek dla dzieci:o 11) nie pijcie piwa z puszki. lepiej z butelki:) 12) paznokcie tylko naturalne w koloroach biało cielsitym ( nie wiem jak sie nazywa), czerwonym i takcih zgaszonych koloroach. BYKLE NIE ZOLTYCH!!!

Gość baśka mi ukradła nicka
już sobie zwaliłeś konia?

Gość hahahahaah
Schludny, kobiecy strój - o ja jebie :)

Gość dodam jeszcze
13) dodam jeszcze, ze powinna mieć wszystkie zęby, zwłaszcza przednie i spółkować ze zwierzętami

Gość ale ty
dzięki za złote myśli, a teraz wypierdalaj bo każdy ma swój gust i swoje upodobania! :p

moja mufka aż się zakrztusiła ze śmiechu:)

Gość co za wymagania
Ja pierdolę, ale masz wymagania... Zdajesz sobie sprawę, jak powinieneś wyglądać, żeby zasłużyć na taką kobietę? Całe szczęście, że normalne dziewczyny nie kierują się wyglądem. Jest dla nich tylko ważne to, czy mężczyzna jest zadbany. A nie, że musi nosić wszędzie garnitur albo jeansy i koszulę w kratę ;/

Siedzę sobie w dziecięcej opasce, popijam piwo z puszki, czytam co autor tu napisał i powiem śmiało, spełniam wszystkie te wymogi.

Gość no no charakterny
o gustach sie nie rozmawia dobrze,ze masz scisle okreslony model kobiety czy jak to nazwac tylko pamietaj serce nie sluga,nie wszystkie dziewczyny maja gust,nie wszystkie stac na kosmetyczke na ciuchy itp jak sie zakochasz to wlasciwie wszystko inne przestanie byc wazne chociazby w mniejszym stopniu

Gość dziunia125
Legginsy są przecież sexi, a balerinki uroczo dziewczęce.

Gość no no charakterny
a dresik moze byc czy to juz porazka?chociaz scisle mowiac to sa rozne dresiki.mniej obcisle,bardziej,rozne kroje no to jak?no i sportowe buty?

spełniam wszystkie te wymogi. nachlałaś się ?

Gość no no charakterny
no to nasz autor chyba sie zawiesil

albo powiesił:P jak przeczytał, że pasuje do niego refforma:P

Gość no no charakterny
to chyba dresik odpada a ja powiem ci,ze kobiety nie lubia jak sie je ignoruje

Weź coś na siebie naprawdę nie zauważyłaś , że niejaki zimny zniknął..... :P

pewnie go gdzieś zamknęłaś i przesłuchujesz na własną rękę. Nie licz na moją zazdrość, miał słaby gust :P

fakt skoro był gotowy zabić mnie dla ciebie to słabiutki:P

Gość a ja mam pytanie co jest
nie tak w legginsach? przeciez ladnie podkreslaja kobiece nogi

swoją drogą pytałaś wcześniej o cichego był wczoraj ale luśka się na niego rzuciła więc po ptokach (ptaku)