Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrwożona męskim światem

Moje spostrzeżenia- czat

Polecane posty

Jestem młodą dziewczyną, nie szukam stałego związku. Od czasu do czasu wchodzę na czat regionalny i jak to na czacie zagadują do mnie różni mężczyźni(żeby nie było to nigdy nie wybieram nicka który by się kojarzył z seksem itd). Piszą jacy to oni nie są oryginalni w łóżku itd. Zachwalają siebie pod niebiosa, wymieniają ile kobiet "zaliczyli". Do odważnych świat należy, więc w ramach eksperymentu umówiłam się z 3.I jakie wyniki? I. przystojny, miły, kulturalny, pisał, że lubi długą grę wstępną i pieszczoty a skończył zanim jeszcze zaczął- zwiał z mieszkania zaraz po tym incydencie, nawet się nie pożegnał. II. wyluzowany, "co to nie ja" a jak przyszło co do czego to ani całować się nie potrafił i stanąć mu nie chciał- a pisał, że może zawsze i o każdej porze. III. tu już lepiej, bo przynajmniej całować się umie, ale pisał o jednorazowym seksie, a na 1 spotkaniu ledwie mnie dotknął i już proponował następną wizytę- więc nie doszło do niczego. Jak to jest panowie, że na czacie każdy z Was to ogier a w rzeczywistości macie problemy takie jak wymieniłam? Jesteście zbyt pewni siebie czy jak?

Gość również zatrwożona
Dokładnie tacy są . Najpierw tak się chwalą, że nie wiadomo jaki rozmiar posiadają, a później nic z tego nie wychodzi. I ile to oni nie mieli, ile "zaliczyli", a większość z nich to jeszcze prawiczki, którzy srają w gacie ze strachu przed zagadaniem do jakiejś dziewczyny. Typowo męskie zachowanie, służące jedynie do połechtania sobie ich próżnego ego. :/

również zatrwożona nie nooo, rozmiary to oni mieli odpowiednie:P ale śmieszy mnie, że najpierw taki jeden z drugim się przechwala co on nie potrafi w łóżku a później nawet mają problemy z rozpięciem stanika i palce im się trzęsą:/ najbardziej mnie rozbawił ten, który uciekł:D:D:D poszedł do łazienki i ...już nie wrócił:D

Gość dsfsdf
jestem zatrwozonym kobiecym siwatem, seks bez zobowiazan normalna sprawa. normalne to nie jest

dsfsfd możesz rozwinąć tę myśl? I napisać bardziej zrozumiale? Mój kobiecy mózg chyba nie zatrybił :D

Gość dsfsdf
szukasz kolesia ktory bedzie chciał cie pzreleciec na 1 postkaniu? pomija fakt dennosci takiego zachowania, jaki normalny facet na to pojdzie?

Gość również zatrwożona
zatrwożona Przez "nic z tego nie wychodzi" rozumiem niezbyt udany seks albo zmycie się tuż po nim :)

Gość mowiamizee
niezla z ciebie szmata skoro dajesz dupy juz na iperwszych spotkaniach gosciom z czata hahahahah SZMATA SZMATA KURWO DZIWKO:)

Gość również zatrwożona
mowiamizee Jeżeli nie rozumiesz, o czym w ogóle rozmawiamy, to się nie odzywaj :)

dsfsdf który na to pódzie? przeciez napisałam, że w ramach eksperymentu umówiłam sie z kilkoma z czatu, którzy właśnie takie cos zaproponowali. mowiamizee jakbys przeczytal/la dokladnie to bys wiedzial/la ze z zadnego z tych spostkan nic nie wyszlo, bo panowie sie nie popisali. Albo inaczej-ich ego ich przerosło. wiec żadnemu dupy nie dałam, jak to okreslilea/las.

Gość dsfsdf
który NORMALNY na to pojdzie ja pierdziel czytaj dokładeni

również zatrwożona jaki seks? nie doszło do żadnego bo I zwiał zaraz po tym, jak się spuścił po dotknięciu go:/ II nawet nie stanął, więc jak mieliśmy uprawiać seks? III pisał, że szuka kogoś na jedną noc a nie zainicjował niczego oprócz pocałunków i się po północy pożegnał grzecznie wyrażając nadzieję na kolejne spotkanie. Masakra jednym słowem:)

Gość również zatrwożona
fiku mikuu Kto według Ciebie szuka faceta w desperacki sposób?

dsfsdf sugerujesz, że oni wszyscy coś mają nie tak z głową? Możliwe, ale jak już pisałam, chciałam się przekonać ile z tego co piszą o sobie na czacie jest prawdą. fiku mikuuu nie szukam nikogo "desperacko". Jestem młoda, wolna i wcale nie uważam, że robię coś złego umawiając się z kimś z czatu. Jak już pisałam-seksu nie było, więc tym bardziej nie mam sobie nic do zarzucenia. A jeżeli będę chciał poznać kogoś na stałe, to wiem gdzie szukać i nie jest to czat:) Więc o mnie się nie martw.

Looooser ja bym się raczej nazwała męskim playboyem w żeńskim wydaniu:)

fiku mikuuu Ale czy Ty nie rozumiesz, że mi właśnie o tych z czatu chodziło? Takich, którzy to tworzą swój superhiper wizerunek a w realu są ciamajdami? Pomijam tych, którzy zrezygnowali ze spotkania bo mieli tysiące wymówek. Jakby tak zbadać większą ilość to mógłby wyjść ciekawy eksperyment socjologiczny:)

Jakie poświęcenie dla świata, w ramach eksperymentu umawiać się na seks z panami z czata, aby ich zdemaskować :P

Gość nnnnnnnnnnnnnn.......,,,he he
a co Was wszystkich obchodzi z im autorka sypia i dlaczego -jakie ma to znaczenie bo nie kumam ? facet zalicza co popadnie i jest ok a tu kobieta pisze otwarcie ze ... i odrazu wielkie halllo -smiesza mnie te meskie pizdusie wypisujacy teksty typu dziwko szmato hehe to własnie zakompleksiony jeden z drugim ....pozal sie boże facet buhha ahha

Gość ewerertrtrty
ledwo znasz faceta pierwsza randka i juz mu sie do kutasa dobierasz dziwo? spojrz na siebie najpierw a potem oceniaj

hmm dlaczego obrażacie autorke ? Seks powinien być przyjemnością a skoro ktoś nie ma stałego partnera to jak ma sobie dawać rade ? Nie każdemu wystarczą własne palce