Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka :*

wrocław jest najpiękniejszym misatem

Polecane posty

Gość ertgr45645
miał taki gładki głos z którego wydobywała się nuta nienawiści.

Gość Jak śpiewał Niemen
Wroclaw girl, Wroclaw boy, most beautiful people, in the world :D

Gość alrak
miasto ładne, tylko ludzie chuuje...

Gość alrak
zjadłbym gówno by móc zamieszkać we Wrocławiu...

Gość hablaolapapito
ertgr45645 Obłąkany,obłąkany,ale co się dziwić,jak cały dzień ze świniami w oborze przebywa? :D

Gość ertgr45645
zabolała was prawda w oczy? Dlatego tak mnie wyzywacie? Boli was - gdzie? w kroczu, w udzie, w rowku.....?

Gość adolf hustler
wrocław to miasto auslendrów z za buga czyli tzw chadziajów a to niestety największa wada tego miasta

Gość ertgr45645
byłem w wielu miastach ale jak się w jakimś dłużej pomieszka to wszędzie jest tak samo - ja też bylem oczarowany tym waszym wro jak tam pierwszy raz pojechałem. Pierwszy raz jak się pojedzie to się pewnych rzeczy nie widzi to przychodzi z czasem....dla mnie wszystkie miasta są takie same i tyle samo ch..u.ja warte.

Gość ertgr45645
obłąkany przym. szalony, wariacki, obłąkańczy, nieprzytomny, szaleńczy (obłąkany wzrok) rzecz. wariat, szaleniec, psychicznie chory, umysłowo chory (zachowuje się jak obłąkany)

Gość adolf hustler
breslau to było miasto ! wrocław to już inna bajka

Gość ertgr45645
no właśnie to co wam zostawili niemcy to jest ładne ....a wyście co zostawili betonowe bloki...i jeszcze się wymądrzacie...a skąd żeście przyszli? No skąd....czy nie widzicie że każda droga z Wro i tak w końcu prowadzi w pole orne.

no właśnie mi o to chodziło, że zachowujesz się jak szaleniec :] Normalna osoba nie pisze tylu postów pod rząd z taką zaciętością, i jeszcze się powtarza. A ja nie jadę po Tobie! Ja nie mieszkam we Wrocławiu, tylko w Poznaniu. I lubię i miasto i wieś, i nie zauważyłam nic szzcególnie niegatywnego we Wrocławianach.

"Wrocławianka od 30 lat No to proszę.osiedla bez kanalizacji i gazu: Bieńkowice Widawa Lipa Piotrowska Polanowice Sołtysowice Osobowice Kowale Zakrzów Pawłowice Ratyń Rędzin Zgorzelisko O wspólnych kiblach na kluczyk,w samym centrum Wrocławia również mam pisać? tyutryteyty Tylko Zakrzów i Osobowice są we Wrocławiu tępa pało i z kanalizacją nie ma tam problemów. " To rozumiem, że widawa i lipa już nie jest? :D A to Ci niespodzianka a prawie całe życie tam mieszkałam 🖐️ Polanowice i Sołtysowice to rozumiem też nie Wrocław? O to mi też niespodzianka :D Ratyń to też jeszcze Wrocław,znak jest dopiero za Ratyniem, przed Gałowem ( mam tam babcie i spędziłam pierwsze 2 lata życia i każde późniejsze wakacje 🖐️ ) Rędzin to chyba też jeszcze Wrocław 🖐️ Reszta to nie moje kierunki to nie znam, ale jak kojarzę to Kowale i Zakrzów to psiak -też jeszcze Wrocław

Gość ertgr45645
ja słyszałem że tam nawet policji nie ma w tym wro - że trzeba godzinę czekać aż przyjadą bo się zmieniają....

Gość ertgr45645
sąsiedzi hleją....wrocławianie świnie w wannach trzymają...

Gość adolf hustler
hadziajowice jebane,zwłascza okolice ,cały dolny śląsk w zasadzie spierdolili wszystko co jeszcze spierdolone nie było

Gość adolf hustler
po chuj remontowac ,odnawiać jak niemcy wróca każde wytłumaczenie jest dobre dla syfiarstwa

Gość fgdfg55456
a niejaki pan peeeniiis pcha się do cudzych włości.

Gość fgdfg55456
a niejaki pan peeeniiis pcha się do cudzych włości.

Gość Lizard star
Mała blondynka Oczywiście,że te wszystkie wymienione osiedla SĄ we Wrocławiu? BTW-gdzie dokładnie mieszkałaś,jaka ulica?

Gość Lizard star
Sorry,wcisnął mi się znak zapytania. To sa wrocławskie osiedla,na kwadryliard procent.

Gość 5467547
Dlaczego boli was, że Wrocław obecnie jest miastem nr jeden w Polsce? Dlaczego? Czyżby to była słynna na śląsku "polska żółć"? :D

Lizard No widzisz ktoś tam wcześniej twierdził, że nie, że tylko tamte dwa to Wrocław, a pozostałe już nie :D Osiedle Widawa, a co znasz te rejony? :classic_cool:

Gość Lizard star
Oczywiście,że znam.Doskonale,mieszkałam tam wiele lat,połowa mojej rodziny jest z Lipy,a drug a z Widawy. :D Najbardziej rozśmiesza mnie ,jak ludzie nie mający pojęcia wypowiadają się w temacie.Wszystkie te osiedla to Wrocław i to prawda,że bez kanalizacji.

Gość Lizard star
Do tych osiedli nalezy jeszcze dodac Świniary.

Gość Lizard star
Możliwe,możesz zdradzić ulicę?Ja mieszkałam przy głównej w Lipie. ;)