Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka :*

wrocław jest najpiękniejszym misatem

Polecane posty

Gość hahahahah
hahah jedz tam na manhatan mam nadzieje ze za to co mówisz jakiś czarnuk poczęstuje cię ołowiem

Gość Wrocławianka od 30 lat
O mnie się nie martw-mam faceta-białego.

Gość wdwwwd
Chyba demencja zaczyna Cię dopadać stara prukwo. 🖐️

Świetna rozmowa z ludźmi na poziomie.Gratuluje intelektu. Jak to się mówi? Dupa w świecie,kozak w necie. :D

Gość nie dla głupich imion
hmm

Gość mieszkaniec innego miasta naDŚ
Wrocław to chujnia... myślę, że te 3 słowa wystrczą za cały skomplikowany wywód.. a do autorki wieśniaro nie napinaj się tak tym Wrocławiem.. wielka wrocławianka, której słoma wystaje ze szpilek...

Ktos sie pytal o ulice Wrocławia, najbliżej dworca pkp/pks masz: Piłsudskiego, Kołątaja, Dworcową,Joanitów, Dyrekcyjną, Ślężną, Peronową, Traugutta, Swobodną, Zielińskiego, Suchą... Jeszcze wymieniać? Fajne miasto :)

jak tam wrocławianko wieśniaro wasz epokowy projekt pod nazwą tramwaj plus.. słyszałem, że lipne te wasze skody elektronika siada, tramwaj normalnie stoi na skrzyżowaniach, jest za szeroki, jedzie wolno i debile z MPK zablokowali mu drzwi z 1 strony co jest kretynizmem bo ten tramwaj właśnie przeznaczony jest do wysiadki z 2 stron... dalej macie taki smród w autobusach i tramwajach...

Gość eyryerwyrew
obejrzyj sobie wrocław na google street view albo przyjedz osobiście :D tamte zdjęcie jest sprzed ładnych parunastu lat, inne miasta w Polsce nie lepiej wyglądały.. :D

jestem w tym syfie co jakiś czas i mnie kurwica zalewa jak jadę waszymi śmierdzącymi volvo, rozwalającymi się tramwajami, czekam na waszym pełnym romów, meneli, cwaniaczków i oszustów dworcu, przebijam się przez dziurawą ulicę Wyszyńskiego, patrzę na rozwalające się kamieniczki, gdzieś z dala od głównych arterii, podziwiam śmieci na waszych ulicach, słucham romskich grajków albo ich pierdolonego bełkotu w autobusach lub tramach czy stoję w waszych korkach bo wam nie chcę się przejść kawałka piechotą a miast tego ładujecie tłuste dupy do samochodów, dodatkowo wasze kretyńskie objazdy i konieczność dosłownego przebijania się do centrum.. dość... jedyne co u was pozytywnego to wasza starówka, zabytki i uniwersytet i inne uczelnie wyższe...

Gość Jessu,te paznkocie są straszne
oo

Gość ertgr45645
tak się składa że tam byłem - na początku rzeczywiście zachwyca...ale jak się tam pomieszka to zaczyna się zauważać to i owo ...no i w końcu przychodzi obrzydzenie...tam jest tak samo jak wszędzie.. Moim zdaniem to nie ma znaczenia jakie miasto - w rzeszowie też jest ładnie.

Gość ertgr45645
a ja słyszałem że starsze pokolenia wrocławian trzymały świnie w wannie bo nie wiedziały co z nią zrobić ....kwi...kwi....

Tak,trzymali świnie w wannie i debili z innych cześci Polski w szafach. :D

Gość ertgr45645
wy tylko potraficie robić kwiiiiii

Gość ertgr45645
wystarczy tylko popatrzeć na was macie mordy jak dzikie świnie.

A jakie wy macie? Jak nieopróżnione nocniki po grochówce . :D

Gość ertgr45645
kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi kwi

Co mnie interesuje komunikacja?Ja jeżdzę samochodem,tak jak każdy rodowity Wrocławianin,przyjezdni jeżdzą MPK. :D

Gość ertgr45645
słyszałem kiedyś jak jakaś baba mówiła o was( wrocławianach) "że to takie kurwy te ludzie"

Tak?To ciekawe,a wiesz co się u nas mówi o ludziach spoza Wrocławia,buahahaha?Nie chcesz tego wiedzieć............

Tak,BTW-mamy kompletna obwodnicą od wczoraj.

Gość ertgr45645
większość przyjezdnych to studenci a oni na pewno nie mają takich świńskich mord jak wasze. Ja wrocławską mordę rozpoznam w każdym zakątku świata, a nawet po sposobie rozmowy w telefonie. Kiedyś pisałem takiemu jednemu z wrocławia program ....no i raz sobie dzwoni do mnie..no i tak sobie gadamy gadamy a on mi wypala że za program zapłaci mi z konta mamy....bua cha cha :)

Gość ertgr45645
"Tak?To ciekawe,a wiesz co się u nas mówi o ludziach spoza Wrocławia,buahahaha?Nie chcesz tego wiedzieć............" powiedz proszę chcę I wanna know - please!!!!!

''...a nawet po sposobie rozmowy w telefonie. ''' O,proszę,to u was nawet rozmawia się W TELEFONIE,a może w komórce przy oborze?Buahahahaha Widac,żeś nie Wrocławianin,bo gadasz jak wieśniak i burak. :D Widzisz,ja tez zawsze poznam każdego spoza Wrocka.

Gość ertgr45645
macie coś takiego charakterystycznego w sposobie gadania...od razu to wyczułem w rozmowie przez telefon...że ten gościu dzwoniący po program jest z Wro - no i jak się okazało po przelewie moje przewidywania się potwierdziły.

Gość ertgr45645
macie taką "kurwiczkę" w głosie - coś jakby lęk tłumiony psychotropami. Nie wiem jak to opisać ale tak jest.

Gość ertgr45645
ogólnie to wasz problem polega na tym że poznajecie...czy ktoś jest stąd czy nie....jakoś w innych miastach tego tak nie czuć.