Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrwożona męskim światem

Moje spostrzeżenia- czat

Polecane posty

Jestem młodą dziewczyną, nie szukam stałego związku. Od czasu do czasu wchodzę na czat regionalny i jak to na czacie zagadują do mnie różni mężczyźni(żeby nie było to nigdy nie wybieram nicka który by się kojarzył z seksem itd). Piszą jacy to oni nie są oryginalni w łóżku itd. Zachwalają siebie pod niebiosa, wymieniają ile kobiet "zaliczyli". Do odważnych świat należy, więc w ramach eksperymentu umówiłam się z 3.I jakie wyniki? I. przystojny, miły, kulturalny, pisał, że lubi długą grę wstępną i pieszczoty a skończył zanim jeszcze zaczął- zwiał z mieszkania zaraz po tym incydencie, nawet się nie pożegnał. II. wyluzowany, "co to nie ja" a jak przyszło co do czego to ani całować się nie potrafił i stanąć mu nie chciał- a pisał, że może zawsze i o każdej porze. III. tu już lepiej, bo przynajmniej całować się umie, ale pisał o jednorazowym seksie, a na 1 spotkaniu ledwie mnie dotknął i już proponował następną wizytę- więc nie doszło do niczego. Jak to jest panowie, że na czacie każdy z Was to ogier a w rzeczywistości macie problemy takie jak wymieniłam? Jesteście zbyt pewni siebie czy jak? Ps. darujcie sobie wyzwiska, bo mnie to nie rusza 💤

Jesteśmy kozakami tylko w necie i lubimy się chwalić. A jak dojdzie do spotkania to liczymy na farta że się uda. :-)

Androgen coś w tym chyba jest:)

Juken nie mam, bo to był eksperyment ;] Mam za dużo wolnego czasu i wymyślam takie głupoty. Całe szczęście, że nie wszyscy faceci tacy są;]

serio miałaś pecha , ja się spotykałem z kaffeteriankami jeszcze w czasach kawalerskich i zastrzeżeń nie było :P

Juken ale ja nie pisalam o kafe tylko o regionalnym czacie ;]

net to net :p nie ma znaczenia czy spotkałaś ich na czacie czy na wp.pl :classic_cool:

pirat nie podaję takich info w necie :) mam zastrzeżony adres:P Juken niby tak, ale ja badałam w sumie najbliższe otoczenie i wyszło jak wyszło;]

Juken wschód kraju i więcej nie podam;]

skoro taka nieśmiała jesteś , to ok ale nie dziw się że przy takim zachowaniu faceci się stresują :O

hmm...nie jestem nieśmiała, tylko ostrożna. Na kafe nie podaję miejsca zamieszkania i tyle. Co do spotkań, to wcale nieśmiała nie byłam.

jak Ci napisze że mieszkam na Ursusie w Warszawie to co znajdziesz mnie ? :D

no jasne :P już Cie namierzyłam:D

Gość oboptosondaz
wiec go zrób poprawnie na grupie statystycznej liczącej 7 783 Wtedy tobie uwierzymy.

myslę że : 1. jesteś zajebiscie piękna i onieśmielasz biednych konibijców 2. masz dominującą osobowość i też onieśmielasz biednych koniobijców 3. jesteś normalna ale twój typ faceta to zestresowany prawiczek - koniobijca :classic_cool:

juken 1. jestem przeciętna, do piękności mi daleko 2. tutaj mogłabym się zgodzić, ale nie jestem jakaś strasznie dominująca i nie gwałcę mężczyzn 3. żaden z nich nie był prawiczkiem(tzn tak pisali i mówili, bo po zachowaniu to można wywnioskować inaczej)

nie gwałcisz? jaka szkoda :P a tak po cichu licziłem ... :D :D 1 zasada w necie to ograniczone zaufanie do tego co piszą ludzie , n. ja często pisze że jestem psychopatycznym przyjaznym zabójcą z drugiej strony łącza a ludzie i nie wierzą i się smieją , choć tak naprawdę pewności nie mają :classic_cool:

Juken gwałcę tylko tych, co do których mam pewność, że to lubią i nie poskarżą się nikomu:P:p ja chyba za bardzo ufam ludziom, ale z drugiej strony moja intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. chyba czekam, aż się na niej przejadę :D

w każdym razie radzę pytać o rekomendację od innych Pań :P powodzenia Strasznie Nieśmiała Kobieto :P ... która czasem gwałci 😍 :D

Juken na czacie trudno o rekomendację :P:P I nie jestem nieśmiała!!!:D:D:D

oj tam, przerzuć się na forum :D tu sie ludzie znają jak łyse konie jesteś niesmiała , droga pomarańczko :P

nie dam się sprowokować:P dobranoc