Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cedyniacukinia

przespać się czy nie przespać ??

Polecane posty

Gość cedyniacukinia

mam 'kolegę', znajomego z ktorym się spotykam na tzw randkach i baaaardzo chcę aby skonczyło się to w łóżku ale jest jedno ALE , nie kochalam się jeszcze z mężczyzną pomimo moich 30lat, tak po prostu wyszło - nie wnikajmy w przyczyny no więc chce z nim sie kochać, nie oczekuję od niego związku dozgonnego, po prostu mam na niego apetyt ;) ale boję się, nie bólu , tylko tego, ze się zorientuje, ze to mój pierwszy raz, po prostu obawiam że się ośmiesze :( że nie będę umiała być aktywna i w ogóle, z drugiej strony nie chce już być cnotką - bez przesady... jest szansa, ze się zorientuje?

Gość cedyniacukinia
to nie jest prowokacja niestety :/

Gość w wieku umieralnym
zaczniesz żałować dopiero wtedy, kiedy będziesz chciała wyjść za mąż, ale Twój narzeczony nie będzie chciał używanej...

Gość xedewxe
proponuje mu powiedziec chwile przed żeby nie zrobił ci krzywdy,

Gość xedewxe
eee tam nie słuchaj prawików z tego forume. mówią tak bo oni by chcieli dziewicy, a żadna cnotliwa ich nie chce :o

Gość uwazam ze facet musi
wiedziec ze jestes dziewica. Nie pomyslalas o tym ze facet moze po prostu lubic na ostro? A jednak za pierwszym razem trzeba w miare delikatnie. Watpie bardzo zeby udalo sie ukryc ze to jest Twoj pierwszy raz.

Gość powiedz mu, nie ma powodu
bys miala mu nie mowic. zobaczysz bedzie dobrze :)

Gość o jeju no
a moglabys jednak w skrocie chcoiaz opisac dlaczego jestes dziwica w wieku 30 lat? nie mialas apetytu na nikogo wczesniej?

Gość gffggdhfdfhfhfh
Własnie - powiedz!! Będzie mu tylko miło, że jest tym pierwszym - facetów to jara :D

Gość cedyniacukinia
do tego mowienia jestem bardzo niechętna ponieważ spotykalam sie z takim jednym i odważylam sie na szczerość - za to zostałam wysmiana, dziś wiem, ze to był dupek ale mimow wszytsko.. może bez sensu się nad tym zastanawiać i pójśc na tzw zywioł?

Gość dobre dobre dobre
jak cie wysmieje to znaczy ze to nie byl facet dla ciebie

Gość w wieku umieralnym
mówię Ci, będziesz żałować

Gość o jeju no
ale ona nawet nie oczkuje, ze to bedzie facet dla niej i juz na zawsze beda razem. duzo zalezy od tego, czy wczesniej sie masturbowalas?czy wiesz jak reaguje Twoje cialo, co to orgazm?

Gość cedyniacukinia
mój pierwszy chłopak - byłam dość młoda i niegotowa, zresztą miałam idealistyczne podejście do miłości ;) drugi - poszło o antykoncepcję , balam sie, a on nie chcial używać prezerwatywy, uwazał, że "zdąży" - co dla mnie bylo głupotą, wiem, ze mogłam pojsc po tabletki anty ale po prostu bardzo mnie ta postawa u niego rozczarowała z trzecim - przyjażniliśmy się długooo wcześniej i podjął decyzję, ze nie może tego kontynuować aby mnie nie zranić (nie kochał) no i jesteśmy w chwili obecnej w sumie mam kiepskie relacje z ojcem i podejrzewam, ze to wszytsko m.in. z tego powodu

Gość o jeju no
e, to spoko.masz chcoiaz swiadomosc, ze nie jestem wtym moemncie dziewica, bo nikt sie Toba nie interesowal, tylko rzeczywiscie tak wyszlo, wiec nawet jak sie przyznasz, a on zapyta sie o przyczyne, bo nie ukrywajmy, to nie zdarza sie czesto, uspokoisz go tym. tylko nie mow tegio tak, jakby to byla jakas ujma. mozesz pojsc na ywiol tez:)

Gość cedyniacukinia
o jeju - dzięki za slowa otuchy ;)

Gość powinnaś powiedzieć
ale moim zdaniem on ci nie uwierzy ;D A jak uwierzy to się przestraszy, że skoro upatrzyłaś sobie jego na pierwszy raz, to potem się od niego nie odczepisz.

Gość cedyniacukinia
no właśnie ! obawiam się, ze sobie pomyśli, ze ja sobie go upatrzylam, ze na zawsze i wieki wieków :) jakkolwiek zrobię i tak będzie źle - smutne to, co?

Gość o jeju no
ale na jakiej stopie jestescie? czujecie raczej oboje, ze to tylko przelotna znajomosc? jak dlugo sie znacie? jak poznaliscie/ do czego miedzy wami doszlo juz? moze jak mu juz powiesz, to powiedz rowniez, zeby ine myslal, ze po seksie zaciagniesz go zaraz do otlarza, bo nie dlatego zwlekalas z seksem, bo szukalas milosci zycia, tylko wlansie tak sie ulozylo...

Gość Markiz de Pasztęs
jeśli ma wąsy to prześpij się z nim, jeśli nie ma wąsów to nie

Gość cedyniacukinia
na stopie bardziej niż przyjacielskiej, dla mnie to nie jest przelotna znajomość, myśle, ze dla niego również nie, ale nie chce się nakręcać, ze to niewiadomo co jest bo nie chce ewentualnie cierpieć. znamy się 3 miesiące, a od 1,5 się umawiamy, tak mniej wiecej 3-4razy w tyg. iwec myśle, ze to często, ale ostatnioo robi się coraz bardziej intymnie i zmierza do jednego ;) w sumie to całkiem mądre powiedzieć po prostu prawdę :)

Gość o jeju no
acha, czyli zalezy Ci na nim. nie wiem, ciezko powiedziec, sama pewnie czujesz co zrobic, bo osoba postronna to tylko sobie gdyba. ja na pewno na Twoim miejscu bym sie z nim przespala, to pewnik. a czy bym powiedziala?pewnietak. a moze nadatzy sie okazja, ze troche wypijecie i wywiaze sie z tego dyskusja o przeszlosci.

Gość Markiz de Pasztęs
musi spełnić 1 warunek - wąsy