Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Miss nastolatek TV4 kto ogląda?

Polecane posty

Gość januszek z bydgoszczy
20 była słodka:)

Gość gutguyuuuyyuuyuyy
one nie umieja chodzic w ogole, tragedia ten konkursik :o jak mogl ten kolo tak zjebac Fresh

a to 19 latki nie mogą być? przecież to też nastolatki :P janusz z bydgoszczy - mam podobne zdanie, a która to była 20?

Gość gutguyuuuyyuuyuyy
a tu mieszkania adele i amy winehouse buahahaha, boze co za poziom tego konkursiwa :o

Gość skrót reklam
a ta to chyba spódnicy zapomniała

Gość skrót reklam
zapraszam: encyklopedia przyrody garnier twix cd

Gość gutguyuuuyyuuyuyy
jezus maria :o nastepny talent

haha "sława, gale, mieć fanów" "tytuł ma się na całe życie" :D :D one chyba mają jakieś dziwne wyobrażenie o tym konkursie... a jakie puste "znam chłopaka który wyglada jak małasyznski " :o ...mają niższy poziom niż tap madl ? jak sądzicie?

kumpel ma pilota i jestem zmuszona to oglądać :o i jak dla mnie to jest kurwa chore słyszeliście co ten koleś przed chwilą powiedział na temat tych dziewczyn w strojach kąpielowych ,ze pobudzają wyobraźnie facetów z widowni itp ,a przecież tam jedna dziewczyna ma 15 lat. pojeby jak dla mnie 🖐️ stroje brzydkie i chyba im sie kolejność pojebała bo założenie było takie ,ze czerwone po prawej, niebieskie po lewej. Jedna się rypnęła. no ale przecież to tak ciężko zapamiętać ,ze ma skręcić w lewo albo w prawo. Co gorsza trzeba jeszcze te strony rozróżnić :classic_cool: :o

fizyczne? chyba masz na mysli fizyczno-biurowe :P tzn sekretarki do wiadomo czego :o mówią o pracy w tak młodym wieku...pewnie liczą że znajdą sponsora łatwiej...jak je pokazali teraz to wydały mi sie brzydkie : / wąskie usta, krzywe zęby, nos jak kulfon czy ja dobrze słyszałam ? teraz Madox ? :o :o :o

z madoxem była afera jakiś czas temu co wystąpił w Mam talent i rozkminiano jakiej jest płci wiec płaska - to facet :D a te stroje i kostiumy to jakichs nieznanych firm i nie są za fajne.

Honey wygladała ladnie i subtelnie :) które laski powinny wygrać? jak dla mnie 17 albo 20 kandydatka 8 wyglada jak 25latka :O :O

Gość kachak
jak ma na imię prowadząca?

pewnie za 5 lat będą jeszcze głupsze...czemu sie dziwić, dzieciaki nie czytają książek, panienki się włóczą po galeriach, i na pytanie dlaczego chciałabyś wygrać "bo chcę koronę hihi , lubię świecidełka hehe" :O :O :O a teraz kto to znowu śpiewa? :O nie wiem jak sie nazywa prowadząca

Gość miss nastolatek!
wygrała najśliczniejsza wg mnie. piękny uśmiech, oczy tylko pozazdrościć. ale ja k dla mnie to głupota 15 latki to dzieci a nie nastolatki a tym bardziej miss no ludzie tosz to gimnazjum!!! moim zdaniem przedział wiekowy powinien się zaczynać od 18 lat

jednak nastolatki powinny mieć więcej rozumu, znam 13-14 latki piszące blogi, piszą tak dojrzale, ja w tamtym wieku też nie mówiłabym że chce korone bo lubię świecidełka...no ale dobra konkurs miss to miss niech wygrywają chociaz ładne skoro niemądre :P tak wygrała najlepsza :) przynajmniej był to sprawiedliwy konkurs

Gość ptka
wie ktos moze jak nazywa sie piosenka meza ?