Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelina7437

Co byscie zrobili z tym fantem?

Polecane posty

Gość Evelina7437

Jakies 2 tyg temu poznalam chlopaka....spotkalismy sie pare razy. On jest bardzo sympatyczny, ale nie mam motyli w brzuchy, nie jestesmy dokladnie na tej samej fali... Nie wiem czy kontynuawac to i zobaczyc czy sie rozwinie? Czy skonczyc? Ja mu sie bardzo podobam.

Gość frackowiaczka,.,.
jesli 74 to twoj rocznik, to dawno powinnas wiedziec ze na samych motylach nie zbudujesz trwalego zwiazku. Najwyzej kilka miesiecy chemi a potem papa

Gość Evelina5472
cyfry sa przypadkowe:) co wiec sie liczy???

chec bycia z kims z kims, osoba z ktora lubimy przebywac, rozmawiac i do tego jest dla nas w jakis sposob atrakcyjna fizycznie Kiedy mamy podobne plany i marzenia na przyszlosc.

Gość 29-Iatka,.
ssie kciuk przed spaniem :classic_cool:

Gość Master2
No w sumie to ciężko jest być z kimś, z kim tak naprawdę nie chcemy być. Tylko spoko już nie chcesz to skończ to odrazu. Po co ma się biedak wkręcać?

Gość Evelina5472
@ Master 2 Nie jest idealnie....sa rzeczy ktore mi sie w nim podobaja. Ale on jest niepewny siebie, raczej niesmialy, ja jestem raczej silna osobowoscia i szukam kogos pewnego siebie, nie potrzebuje zeby ktos trzymal sie mojej spodnicy! Lubie silnych, zdecydowanych facetow, a on jest jakis taki delikatny, niepewny siebie i niesmialy. ale swietnie caluje to jest na plus ;)

Gość Evelina5472
up up

Gość Evelina 54726
Dzieki 29 :)

Gość Master2
Ale własnie to jest najgorsze, co możesz zrobić! Wiem, bo sam byłem w podobnej sytuacji. Ty się będziesz zastanawiać, czy chcesz z nim być czy nie, a On się tylko niepotrzebnie wkręci. Czemu ? Bo Ty i tak z nim nie będziesz, skoro teraz masz takie wątpliwości. Gdyby to chodziło o coś innego, to może była by jeszcze nadzieja, ale skoro Ty lubisz pewnych siebie i silnych facetów, a On taki nie jest - to daj sobie spokój. A tak trochę z innej beczki - dlatego nieśmiały i nie dokońca pewny siebie facet ma odrazu ma się trzymać Twojej spódnicy ? Jedno drugiego wcale nie determinuje. No chyba, że On akurat taki jest.