Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Bez stanika

Polecane posty

Co sądzicie o chodzeniu bez stanika? Bo mi się niestety coraz częściej to zdarza poprostu jest mi wygodniej a teraz jest gorąco więc też przewiewniej chodzicie bez stanika latem czy u was to nie przejdzie?

Gość van helsing
po ryju widać że mogłabyś chodzić bez

Gość dsdsdsdfdfdfdf
mam 70 C wiec jakbym zaczela chodzic bez stanika to bym miala cycki na brzuchu ;) jak ktos ma male niech chodzi bez

Gość w wieku umieralnym
ja mam 70 E, więc chodzenie bez stanika odpada - niewygodnie by mi było

Zależy czy piersi są jędrne i ładne. Tak jak Panie mówią, przy dużych rozmiarach ich jest bardzo niewygodnie. Ja chodzę bez stanika czasami, ale tylko w domu. Jest mi chłodniej po prostu. Na dworze niestety musze zawsze wyglądać dobrze, a nie "byle jak" i jakos trudno jest mi się przekonać do chodzenia bez. No chyba, że krój bluzki bądź sukienki tego wymaga, i lepiej wyglada bez stanika, to wtedy oczywiście :-)

Gość wewewewe
jestes troche podobna do edyty herbus, tez taka trollowata uroda i perkaty nochal

ja mam 70 C ale nie zwisają mi są jędrne wiec nie wygląda to jakoś obrzydliwie i chodze bez stanika w niezbyt obcisłych bluzkach wiec też tego tak bardzo nie widać a mimo to koleżanka mi ostatnio powiedziała ze jestem nienormalna że tak chodzę i co ja chce w ten sposób ugrać.. więc się trochę zdziwiłam

Gość Scrumpy Jack
bello. jaki rozmiar posiadasz??

tez bym chciala chodzic bez stanika,a odznaczajace sie sutki nie wygladaja smiesznie?

Gość dsdsdsdfdfdfdf
moje tez nie zwisają ale jednak jak sie zaczyna chodzic bez stanika to w koncu ci zaczna zwisac bo to jest obciazenie dla skory, rozciaga sie. kolezanka ma racje pewnie, dobrze to nie wyglada.

Powiem Ci taqk - w domku lataj bez stanika, a na dworzu staraj się w, Po prosty wygląda to schludniej. Mi chodzenie bez stanika kojarzy się z moja starą sąsiadką, pijaczką menelką, cyce jak donice i wiecznie bez stanika... tragedia. No i chociażby ten powód, jakim jest koleżanka - dużo osób w ten sposób reaguje i myśli, że "oo, to jakaś dz,,,ka", po co Ci to?:) Nie łatwiej założyć staniczek? ;-)

Gość Scrumpy Jack
lilou_moew myślisz ze wystające sutki, lekko drgające piersi nie robią wrażenia na mężczyznach?? myślę ze dobrze jesteś tego świadoma, masz ładną buzie i kuszące spojrzenie, wiec niech Cie nie dziwi komentarz koleżanki, być może zazdrosna , albo konserwatywna

Gość Scrumpy Jack
remat gołych cycków i już pełno ludzi:P

Gość 70d rozmiar
Masz rozmiar 70c i ci tzytze wiszą? Coś mi się wierzyć nie chce. Albo nie znasz swojego rozmiaru albo coś tutaj kręcisz. Sama mam rozmiar 70d i nic mi nie wisi. Moje piersi wcale nie są wielkie.

ja poprostu cenię sobie swobodę i loose blues i gdyby nie glupie komentarze koleżanek to bym się wogóle nad tym nie zastanawiała ...

Gość też mam 70 D
- i to jest dobry rozmiar, dobrany przez brafitterkę, wg rozmiarówki Ewy Michalak. Może nie są to ogromne cyce, ale jednak już trochę ważą no i w moim wieku niestety ciągną już w dół :P Ale nie dlatego, że wiszą nie chodzę bez stanika - noszę stanik bo mi w nim po prostu wygodniej! Nic nie dynda, nie rozlewa się pod pachy... Jak go nie założę to zaraz się pocę pod piersiami :P

Gość gość
Tylko na plaży nudystów i w domu chodzę bez stanika.Na ulicę bym się tak nie wybrała,bałabym się że inni mogliby mnie uznać za dziwkę.

Gość Palikarp
celebrytki śmigają bez wiader i doniczek, więc do wyboru i koloru i popatrz na stare obrazy z okresu romantyzmu albo innego baroku , to było normalne, że kobiety wywalały na wierzch tzytze jak donice a na temat majtek to się wypowiadały, że w majtkach to tylko kurtyzany szaleją a porządna i szanująca się kobieta nie zakłada żadnych majtek pod sukienką