Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grubcia1177

chłopak mnie cały czas oszukuje a ja jestem w sytuacji bez wyjscia...

Polecane posty

pisze tu bo nie mam komu powiedziec mialo byc pieknie wyjechalam do warszawy do chlopaka mialam tam znalesc prace wynajelismy kawalerke i dopoki ja nie znajde pracy umowa byla ze on bedzie wszytsko opłacał trzeba bylo zapłacic kaucje i za kilka dni czynsz z gory powiedzial ze nie bedzie problemu włascicielka czeka juz ponad 2 tygodnie ja w zeszłym od zmyslow odchodzilam bo nie mielismy pieniedzy zeby jej zapłacic caly czas sie klocilismy on powiedzial ze da mi karte swoja a ja rano w srode wypłace i dam jej pieniadze rano ide a tam 8 zł i doskonale o tym wiedzial pewnie wczesniej dzwonilam do kobiety ze napewno jej w ta srode przyniose a nie miałam czego. W piatek nie odbierał caly dzien a ja siedzialam w mieszkaniu w kazej chwili mogła przyjsc kobieta i kazac nam sie wynosic az wkoncu przyszedł o 22 powiedzial ze był juz o tej kobiety zapłacil jej ze mam byc spokojna byłam zła bo kobieta mieszka 2 ulice dalej i chcialam isc z nim wystarczylo przeciez zadzwonic zebym na niego tam poczekała ale byłąm szczesliwa ze czynsz zapłacony za nastepny napewno juz bym sie dolozyla bo prace bym napewno znalazła tak mysle.. pojechalam do domu na tydzien w poniedzialek we wtorek zadzwonila do mnie kobieta ze moj chlopak zaplacil jej w piatek tylko 400 zł i miał doplacic 1000 ale ona juz wystraczajaco długo czekala i ze musimy sie wyprowadzic byłam tak wsciekla jak on mnie mogł oszukac? ja jestem tu a on tam wiecznie kłamie ze pojdzie ze jej zapłaci ale i tak pewnie nie ma z czego ile razy mu mowilam zeby powiedzial mi wprost ze nie ma pieniedzy ze jest bezradny i tyle zebym ja poprostu wiedziala na czym stoje! pieprzona meska duma! dodam ze ma "firme" w cudzyslowiu bo jak widzicie nawet na czynsz nie ma kobieta czeka 2 tyg ponad ja od zmyslow odchodze ze nie bede miala gdzie w warszawie mieszkac moja mama mysli ze ja tam mam prace w innym razie by mnie tam nie puscila i mowie ze mam tydzien urlopu w niedziele musze juz wracac tylko pewnie nie bede miala gdzie spac jakbym sie miala przyznac ze nie mamy miszekania aja pracy to moja mama by wyklnela mnie i jego bo tak go szanuje za to ze sobie tak radzi tam a to tak naprwde gowno prawda, najgorsze jest to ze ona kłamie z innymi rzeczami drobnymi ale waznymi dla mnie bo to wszytsko burzy moje zaufanie do niego a bez zaufania nie ma zwiazku napewno by mnie nie zdradzil nie jest taki w tek kwesti jestem go bardzo pewna ale niewiem co robic gdy po roku bycia razem odpierdala takie akcje !!

Gość Tres elle
Sprobuj moze poszukac czegos sama? moze pokoj w mieszkaniu studenckim? Mysle ze nie powinnas byc z kims kto nie traktuje Cie powaznie

Gość tralalalla
sluchaj nie chcial zle nie chcial bys sie martwila bo i tak nic nie pomozesz zle robi fakt bo woli grac na czas niz powiedziec prawde ale nie przekreslaj go szukaj pracy do jakiejkolwiek mozesz isc z dnia na dzien a jakie ty masz wyksztalcenie?

Gość pauliska/22
powiem Ci szczersze ze jak to czytalam to przez chwile mialam wrażenie ze czytam o sobie...Mialam podobna sytuacje z tym ze moj chlopak oszukiwal mnie ze pracuje"zebym sie nie czepiala" i na dobra sprawe to ja nas utrzymywałam przez pol roku. Oczy otworzyla mi dopiero moja przyjaciolka ktora zauwazyla ze ja za wszystko place itp. Postawilam chlopakowi ultimatum-albo znajdujesz prae i od teraz bedziesz nas utrzymywal albo z nami koniec. No i niestety...musielismy sie rozstac...

Gość tralalalla
aha i odradzam bycie na utrzymaniu chlopaka musimy byc zawsze niezalezne za to nas szanuja!!!!!!!!!!!!!!!! pamietaj

tego co on zle robi jest tak wiele ze az niewiadomo od czego zaczac:( ale ja tez nie jestem idealna tez popełaniam wiele błedow z tym ze zawsze mowie mu prawde nie chce kłamst i tajemnic ale on sprawia wrazenie jakby tego własnie chcial jesli ja go okłamie w błachej sprawie to jest wielka awantura a ja on cos zrobi zle to zawsze tak to obroci ze ja go przepraszam! mam 21 lat teraz na drugim roku turystyki bede a z dosw to tylko rok stazu w sekreteriacie wiec nie mam super perspektyw na prace ale lepiej w stolicy niz w małym miasteczku pozatym chcialam odciac sie od mamy i pokaz ze tez mnie na cos stac ale jak narazie to całkowita porazka jeszcze to mieszkanie.. ja sama nic nie wynajme bo nie mam naweł 5 zł na dzien dzisiejszy nie chce go zostawiac ale boli mnie to jak mnie oszukuje.....

dokładnie tez nie chce byc na jego utrzymaniu dlatego jak tam jestem to caly czas suzkam w ogloszeniach pracy chodze na rozmowy ale jak narazie nic mi sie nie udalo znalesc:( ale na chwile obecna pieniadze mam tylko od niego bo moja mama mysli ze zarabiam a nawet jakby mi dała to i tak bym od niej nie wziela nie chce zeby myslala ze nie mam

Gość Tres elle
wspolczuje bo znam ten problem..ja dla chlopaka wyprowadzilam sie z domu i pojechalam za nim na drugi koniec polski,a ten mnie zostawil bez slowa po roku...tez nie mialam ani pieniedzy,ani znajomych w tym Rzeszowie,ale dalam rade, dlatego w Ciebie tez wierze ze dasz :) przede wszystkim ROZMOWA. pogadaj z nim i powiedz co Ci nie pasuje. uswiadom go ze nie bedziesz z nim pomimo wszystko,musi sie zmienic. Trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość pauliska/22
wiesz z dwojga zlego chyba lepiej pozyczyc pieniadze od mamy niz miec dlugi u obcych ludzi. a z chlopakiem powinnas porozmawiać i wytłumaczyc mu ze nie moze Cie tak oszukiwać

Gość tralalalla
to powiem ci tak najpierw to powinnas powysylac oferty przed przyjazdem do wawy a nie lczyc na kogos pamietaj licz na siebie ja bym nie przyjechala na takich zasadach do wawy mnie tu sciagnal brat ale jak przyjechalam mialam juz prace poszukaj na infolinii pracy bo lepszej szybciej nie znajdziesz doswiadczenie w sekretariacie nic ci nie da wiec w callcenter probuj a pozniej szukaj lepszej musisz miec jakos prace

Gość tralalalla
w jakies czsci wawy mieszkasz?

targówek a własciwie to juz chyba tam nie mieszkam bo nie zaplacilismy dzis mi sie snilo ze na korytarzu lezaly nasze bagaze a mieszkanie bylo zamkniete na 2 zamek..

Gość tralalalla
znajdzcie lepiej jakis pokoj dla pary to kwota max 800z ł a nie 1400 jak piszesz wyslij cv do firmy contactpoint tam mozesz znalezc prace jako konsultant telefoniczny

Gość belerofront..
nieodpowiedzialny gówniarz i tyle, jak nie ma kasy, to nie powinien ci proponować wspólnego mieszkania i jeszcze obiecywać, że cię utrzyma, powinien wynająć sobie jakiś pokoik, "ustawić" się i wtedy ściągnąć ciebie, spieprzaj od niego, bo będzie już zawsze kłamał

pokoj? co z łazienka? bez kuchni juz bym sie obyla chociaz tez nie do konca to na targowku to mala kawlerka 30 m + balkon.. co to za firma? mozezz cos wiecej powiedziec?

Gość tralalalla
ej pokoj sie wynajmuje w mieszkaniu gdzie jest lzienka i kuchnia:)

Gość tralalalla
to callcenter praca bylaby na sluchawkach dzownilabys z oferta nie wiem jaka kase teraz sie placi konsultantom bo juz od 7 lat jestem technologiem komstruktorem:) ale na poczatek byloby ok

Gość tralalalla
grubcia daj maila pomoge Ci dziewczyno tylko niech Twoj facet sie ogranie z kasa ile wytej babce placicie za kawalerke? 1400 złłłłłl??????????????????????????????????????????????

Gość tralalalla
chcesz pomocy? czy nie? moge z ta praca pomoc bo znam dyrektora:) widze ze totalnie jestescie zagubieni w tym miesice

pewnie ze tak gdybys mogła cos pomoc, z tym ze ja nie mam zadnego doswiadczenia w tym i nie masz pojecia ile bym zarobiła na tym stanowisku? wiadomo ze na poczatek wazne chociaz pare groszy ale tak mniej wiecej

Gość tralalalla
no wlasnie tu nie potrzebujesz:) musisz nauczyc sie oferty i sposobu prowadzenia rozmowy ale od tego sa szkolenia chyba 2 tyg za to ci placa konsultant chyba ma teraz 10 lub 12 zł za godzine wiec nie jest zle gdybs serio byla zainteresowana wtedy dajesz mi swoje nazwisko a ja dyrektrowi mowie ze taka pani bedzie u nich na rozmowie i zeby sie dostala

Gość tak na marginesie
i ty go nadal nazywasz swoim facetem ? rany na kogo ty liczysz ? na to ze facet zmądrzeje i przestanie się zachowywać jak nieodpowiedzialny i kłamliwy gówniarz ? pakuj manaty i szukaj własnego lokum

Gość tralalalla
od 9 tej chyba do 21 wszej ale to sa jakies zmiany zreszta pracujes zile chcesz bo tam grafiki ustalaja wiesz nie wiem jak jest teraz bo ja 8 lat temu tez zaczelam od infolinii na poczatek to jest k dla studenta

Gość tralalalla
a pomoge bo widzę ze chcesz dobrze ale nie masz pojecia o warszawie mnie to nic nie kosztuje jeden mail do koleg dyrektora:)