Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedna091

MÓJ CHŁOPAK JEST CHORY...MÓWI, ŻE ŚMIERTLNIE

Polecane posty

Nie mogę tego znieśc.. rok temu miał raka jądra, wycieli mu je.. minął rok, badania kontrolne były ok.. teraz miał znowu i coś mu wyszło, że jakies kanaliki płucne zwężone.. poszedł na badania i skierowali go na kolejne, on ma w głowie tylko to, ze to przerzuty ... ma 21 lat przeżywam to, widzę jak się męczy, trapi i w ogóle.. między nami jest źle, myślalam o rozstaniu, ale nie chce o zostawiac teraz samego, kocham go.. nie chodzi tu o litośc, ale wiem że sie załamie calkiem ;( wina rozpadu po środku, ale barddziej jego... POWIEDZCIE MI, CZY JEŚLI TO PRZERZUTY TO ON UMRZE???

jeśli faktycznie byłyby to przerzuty do płuc to niestety ale właściwie nie ma już wielkiej nadziei ale wątpię, żeby te zwężone kanaliki oznaczały przerzuty, zwykle są to nacieki albo guzki po prostu

Mojej mamy koleżanka miała raka, straszne przerzuty, praktycznie już była na granicy śmierci, a tu nagle jakąś nową chemię jej podali i wszystko ustało nawet zaczęło się cofać. Więc pożyje jeszcze :) Twój chłopak ma tylko na kanalikach więc jest w lepszej sytuacji. Życzę zdrowia i współczuję.. będzie dobrze ;*

Nie zostawiaj go samego , badź przy nim i zachowuj sie normalnie. A znasz sie z jego rodziną ? chodzi mi o to zebys sie dowiedziała jak jest z nim naprawdę, bo lekarz to raczej chyba nie udzieli Ci informacji / - ale spróbować możesz.

lekarze mówią, że 80% sukcesu to wiara chorego w wyzdrowienie :) Bo tak jest. Ja w to wierzę.

Nie zwracajcie uwagi to głupoty wypisywane przez tego trolla. Typowa menda internetowa, co wchodzi i swoimi durnymi wpisami próbuje wprowadzić zamęt :D Jak nie będziecie reagować to przestanie, to zawsze skutkuję ;)

żal mi go, bo to wspaniały człowiek.. a tyle musi przejśc. Napisał mi, że lekarz mówi, ze może byc dobrze, ale są małe szanse...!:O ale że po chemii też się może udac.. nie wiem, ja na początku sama przed sobą się wzbraniałam, że to nieprawda i mówiłam mu, że koloryzuje :O on chce chyba wymusic jakieś moje zainteresowanie, ale do mnie wszystko świetnie dociera, tylko chce wierzyc, że to jest sen!!!

Gość jak mozna pisac o tak prwatnyc
h sprawach na forum, ty jestes jakas nienormalna. ciekawe czy twoj chlopak bylby taki szczesliwy jakby sie dowiedzial, ze napisalas na forum ze obcieli mu jadro :O

margirit ma rację, nie powinnas z nim teraz zrywać, bo sie całkiem załamie - zresztą piszesz, że go kochasz. On moze być "upierdliwy" ale tylko z powodu choroby i strachu. Powodzenia 🌻

a piszę tu z imienia, nazwiska, mówię skąd jestem??? raka jądra ma setki facetów, więc nie wiem o co Ci chodzi..! a nie mam z kim porozmaiwiac, kogo się doradzic, a na kafe siedza różni ludzie, którzy moga akurat mi pomóc, jak nie wiedzą to dobrym słowem!

Gość kruszynka888
bardzo ci współczuje...trzymam za was kciuki :(

stasiu, co Ty masz we łbie prócz cytoplazmy? popatrz na swoje 'wypowiedzi' i zastanów się ;] tak wiem zaraz dostanę jakąś wiązankę bluzgów w zamian :D na którą oczywiście nie odpowiem.

Staszek akurat gownem to jestes TY, bo książe chociaz ma troche kultury, spierdalaj pod ten sklep monopolowy chooju

jestes obrzydliwym wulgarnym chamem, ciekawa jestem jak bedziesz spiewac za 30 lat gdy bedziesz starym schorowanym dziadem 🖐️

dla mnie ciota to właśnie taki jak Ty. Jakbyś był spełniony seksualnie nie gadałbyś o cipach.

przyjdzie na ciebie pora, pamietaj ze wiecznie mlody i zdrowy nie bedziesz, i ze keidys zaplacisz za wszystkie wulgarne teksty jakie pisales na forum ;) zlo wroci do ciebie.

nie ma 1ego jądra!!!!!!! Ty kurwo jebana!!!!!! wypierdalaj!!!!!!!!! bo to co Ty piszesz to jest tak nieludzkie, że az kurwa łzy mi poleciały!!!!!!!!!!!!!!!