Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scrampy Jack

szukam żony, pokaz Foto!!:)

Polecane posty

Zdesperowana Domowa Żona z całym szacunkiem nie mam 40 a stare baby mnie nie kręcą ;) wiem na co mnie stać i a kogo, gdybym uważał ze mogę liczyć wyłącznie na zdesperowane rówieśniczki przedział był by inny, ale żeby sprawiedliwości stało się zadość, niech to będzie tylko sugestia, nie przesądzam z góry..:)

Gość Eeeeeeelllaaaaaaa
Niestety nie mieszczę się w Twoim wyznaczonym przedziale wiekowym :classic_cool:

ot porostu zazwyczaj kobiety po 25 roku życia zaczynają myśleć poważniej, a po 30stym sa albo zajęte , albo zdesperowane;)

Gość fj,gmg nj
ja małam podac email? buhahaha e tam, mówię-ja tu tylko dzis- gościnnie. A nie podoba mi się postawa pannicy, która robi z siebie jakąś niewyżytą ruchawicę a wygląda z przeproszeniem jak tirówka.. Nie ma klasy i pewo przemielona pzez pół swojej wsi... powodzenia w szukaniu zony. Może powinnam pzestać opie.. koleżankę za szukanie chłopa na sympatii.pl? Jak widzę sporo ludzi tak robi.. A ja po niej jadę jak po burej suce... i każę czytać bog kominka a ozeźwienie, hahaha

Gość fj,gmg nj
Czarnuszka ma np. ładne zdjęcie. Wesoła, uśmiechnięta osoba bez nadęcia.

Gość fj,gmg nj
ej... a tak poważnie- to wy się umawiacie przez internet? Kuźwa i co potem? Podgląd zza winkla i w długą? Ja mam dwie laski fajne, potrzebowskie...

Zdesperowana, nie wiesz, że facet czy ma 15 czy 30 a nawet 40 to prawie wszystko jedno? :D No ewentualnie w sprawach łóżkowych mogą się różnić. Może niech ten pan 40-stka powie, czy choć może, co nie? :D Będzie tu jakieś warunki stawiał jeszcze :D

Gość fj,gmg nj
i nie wiem jak doradzić im znalezienie chłopa... Neta odradzałam... Ale widzę, że ludzie tam szukają.

fj,gmg nj TY sobie zrób operacje mózgu bo gadasz jak potłuczona..... o jaki plac Ci chodzi wiesniaku ??? u mnie sie tak nie mówi tłumoku skąd Ty urwałaś ..z łańcucha sołtysa...

Gość fj,gmg nj
mega analo- ja ci zrobię, że wyglądasz na tym zdj tanio i wiejsko? Weselna satynka i zdj jak od Czarka Mończyka. we posty ie wskazują na wrażliwoć więc sobie pozwalam. A zdj wrzuciłaś okrutne

o jakiej wrażliwości mówisz??? o Tym ,ze koles sobie jaja robi a Ty sie nadymasz i myslisz ,ze to prwada jest ......i wyzywasz ludzi od tirówek... ogarnij sie kobieto

Gość fj,gmg nj
no i nie masz godności. cipsko cię swędzi i dorobiłoby się parę groszy? nie wiem jak trzeba nisko upaść,żeby wzucać swoje zdj i obnosić się "chętnie się pop.. łeć dowolna" No chyba, że jesteś prostytutką i to twój sposób na ycie. współczucia

Gość Eeeeeeelllaaaaaaa
co masz na myśli czarnuszka? chodzi mi o Twój ostatni wpis :)

Gość fj,gmg nj
to po co piszesz głupie teksty o "bi" i dajesz swoje zdj jak ktoś robi jaja? Dziewczyno- po co? ps zastanow sie czy ja jestem kobetą. hehe

Gość fj,gmg nj
chyba że dałaś zdjęcie swej nieluinej koleżanki- bo jak swoje to cś głupio robisz. Ppaz jakie lsi mają finezyjne zdjęcia- zarnuszka- nie ttakie... ostentacyjne, tajemnicze... Kurde... jeśli ie myle w stos do ciebie to sory-chyba cie z kims mylę...? hmmm