Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laalalallalaalalal

Czy farbujecie włosy i od którego roku życia? Jaki kolor polecacie?

Polecane posty

Gość laalalallalaalalal

Jak w temacie :) Ja mam 21 lat i nigdy nie farbowałam włosów, ale ostatnio stwierdziłam, że czas na zmiany.. Jestem szatynką, mam włosy takie kasztanowe można powiedzieć. Jednak potrzebuję jakiejś zmiany. Jaki kolor polecacie dla szatynki? Mam ciemne brwi itd ;)

moze na poczatek zrob sobie refleksy? albo poprostu dodaj glebi koloru farbujac o 1 ton w gore

Farbuje od.. nie pamiętam.. pierwsze były jakieś szamponetki to za małolaty, a tak ciągle to hmm.. 15lat może miałam, nie pamiętam.. też jestem szatynka, farbuje się na ultra jasne popielate/platynowe blondy

ja chyba z 15 lat mialam jak zaczelam :/ szok ale mam juz pol glowy siwej i farbuje dalej :D

Gość laalalallalaalalal
Dzięki za rady :) Proponujesz o jeden ton w dół. A jeśli stwierdzę, że ten kolor to jednak nie to to z upływem czasu odrosty będą bardzo widoczne przy takiej małej zmianie koloru?

Gość natalakana
ja mam 10 lat i farbuje od 5 lat na rudo :)

nie beda az tak widoczne :) zawsze mozesz zaczac od szamponetek nie koniecznie odrazu od farby

W 6 klasie zrobiłam sobie pasemka, a potem ciągle farbowałam aż do 2 gimnazjum. Teraz mam bardzo lekkie ombre. Farbowałam sobie na prawie białe pasemka :D:D

Gość laalalallalaalalal
A uważacie, że szatynki mają naturalny kolor włosów ładny? Dużo osób przecież określa go mysim ;) Ja jak mówię facetowi czy teściowej przyszłej, że myślę nad pofarbowaniem to mówią, że ładny kolor mam włosów, taki kasztanowy. Mój ojciec mówi, że podstarzałe panie farbują (ale jego uwag nie można traktować poważnie :D).

ja właśnie miałam taki myszowaty i teraz mi sie taki kolor bardzo podoba , nie ma problemu z odrostami , nie trzeba sie o nic martwic , ewentualnie jak sie znudzi to szamponetka :classic_cool:

Gość Eeeeeeelllaaaaaaa
Mój naturalny kolor włosów to ciemny brąz.. mąż nie chce żebym farbowała włosy.. a ja i tak jutro je zafarbuję..

mysi kolor to dla mnie ciemny blond :) sama gdybym taki miala pewnie bym caly czas farbowala na jasniejszy :P szatynki maja ladny kolor wlosow taki cieply

Ja farbuję od 15 roku życia,od ok 5 lat nie farbowałam. W czerwcu coś mi odbiło i znowu ufarbowałam włosy,moim naturalnym kolorem jest tzw mysi taki sobie.A obecnie mam ciemny brąz.

Gość ja, jacek, blanka i on
widzę że nie tylko ja od magicznej 15 farbuje włosy :D mój naturalny to mysi blond, do 16 roku życia miałam ciemny brąz a potem stwierdziłam że jest za ciemny na moją bladą cerę i zmieniłam drastycznie w ciagu wakacji na platyne :D

Gość ja mam 34 lata
ale jakos nigdy nie chcialam sie bawic w farbowanie, jestem naturalna srednia blondynka, dbam o dobre strzyzenie i tyle w temacie :)

Gość kaaarambaaaa0128w763
Ja farbuje;) zaczęłam w wieku 14lat;) Ja miałam takie kasztanowe włosy i pofarbowałam sobie na paloną kawę, potem jagoda , coś z bordem a teraz czarne;) miałam również czerwone od spodu a na wierzchu czarne ;)

Gość laalalallalaalalal
piczkaxxxxxxxxxx - ja mam bardzo podobne i szczerze powiem, że chciałabym mieć ciemniejszy brąz, taki intensywny "mieniący się" w świetle hehe ;)

Gość suka ze wścieklizną
Farbuje od 15 roku zycia. Naturalny to ciemny blond, farbowałam na czarno. Teraz farbuje na czerwono. Płomienna głęboka czerwień Garniera ładnie mi się trzyma na włosach, ale z tego co wiem to nie każdemu się dobrze trzyma.

Gość laalalallalaalalal
Nawet fajny kolor, ale bardzo podobny do naturalnych moich - choć wiadomo niezupełnie. Ja myślałam bardziej o "czekoladowy brąz".

Gość laalalallalaalalal
O taki: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.studio906.com.pl/pix/big/aprzybylska.jpg&imgrefurl=http://wizaz.pl/forum/showthread.php%3Ft%3D50619&h=360&w=282&sz=48&tbnid=W6Cio56DLFNK0M:&tbnh=91&tbnw=71&prev=/search%3Fq%3Dgarnier%2Bczekoladowy%2Bbr%25C4%2585z%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=garnier+czekoladowy+br%C4%85z&docid=X8tcNNpzIRf5mM&sa=X&ei=sAFYTsjcBKeB4gTOvOmaDA&ved=0CE0Q9QEwBQ&dur=128

Gość laalalallalaalalal
Dla mnie super ten kolor..

Gość laalalallalaalalal
W dziennym już inaczej wygląda. Chociaż też fajny, ale bym chciała jeszcze intensywniejszy.. Są takie? Czasem wydaje mi się, że widzę dziewczyny w takich intensywnych kolor, które mają taki jakiś blask.