Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratra12345

Czy wybierając się na ślub/wesele jako gość założyłybyście rajstopy?

Polecane posty

Gość tratra12345

Jutro w moim mieście ma być upał. Mam dwie możliwości co do butów, jakie ubiorę. Albo standardowe czarne czółenka albo sandałki czarne na obcasie, z dodatkiem takiej srebrnej ozdoby. Jeżeli ubrałabym sandały to rajstop nie założyłabym a jeżeli szpilki zakryte to chyba jakieś cienkie rajstopy przydałyby się lub kabaretki ale jasne. Co byście wybrały?

Gość ja, jacek, blanka i on
ja mam rogowacenie przymieszkowe ze stanem zapalnym na nogach więc był ubrała rajstopy :D ale ty chyba nie musisz, no chyba że blade?

Raczej nie zakładałabym rajstop w ogóle, chyba że te czólenka by mi stopy bardzo obcierały, to bym załozyła juz rajstopy.

To zależy czy impreza na luzie czy z klasą. Bo jak to drugie to gołe nogi odpadają i sandałki też.

Gość niveeas
JA tez mam ten problem... ale ja założe raczej. Buty zawsze mi obcieraja nogi strasznie, zreszta mam pogryzione nogi przez komary i pajaczki. zreszta wesele bedzie o 20 to juz bedzie chłodniej, a wracam kolo 3- 4 i sadze ze nie bedze sie gotowac w nich. zreszta takie 15 den to prawie niewyczuwalne sa.

Gość tratra12345
Impreza raczej z klasą, chociaż pewnie jak ludzie popiją to z mniejszą klasą ;) No normalny ślub w kościele i wesele w restauracji. A młodzi i ich rodziny to raczej ludzie "na poziomie" ale też z drugiej strony racy "swojscy" :)

Gość brat Offermy
a zapytam jaka miejscówka bo jeśli zachód to do południa będize już o wile chłodniej

Gość zgadzam sie co do reszty
owszem na glowe:)

Gość takie tam duperele
babka z klasą zawsze założy pończoszki na taką imprezę :)

Gość niveeas
Łódź. tez chcialam ponczochy ale te ktore sobie kupilam spadaja mi z nog...

Gość brat Offermy
o jeśli chodzi o Łódz to podejrzewam, że dopiero na wieczór, późnym popołudniem będziecie mieli front burzowy...

Gość tratra12345
Oki wielkie dzięki :D Kupie pończochy a w torebce będę mieć rajstopy jakby coś. Jakiej firmy pończochy polecacie? Przyznam szczerze, że zawsze nosiłam rajstopy. Sukienkę mam dosyć krótką bo do mniej więcej 10 cm przed kolanem. Nie będzie widać jak usiądę tych pończoch?

Gość tratra12345
Ja trójmiasto :) Ma być 30 stopni i bez deszczu.

Gość niveeas
a w nocy ma padac. zreszta, dzis tez niby mialo byc strasznie gorąco a jakos dalam rade.

ja idę w przyszły weekend i raczej zakładam rajstopy cienkie, bez pewnie by mnie buty obtarły