Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalla

smutnaaaa

Polecane posty

Gość tralalalla

moj facet wyjechal ale nie dzwoni do mnie czesto rano zadzwoni w ciagu dnia ja pracuje wec moze dlatego nie wydzwania ale nie ma zadnej czulosci rozmawiamy tak normalnie jakbysmy nie tesknili fakt nie widzimy sie 4 dni ale kiedys kiedys jak pojechalam na swieta do domu to wydzwanial kilka razy dziennie fakt to byl poczatek znajomosci teraz to juz przeszlo rok ale ja bym chciala by bylo romantycznie jakis sms na dobranoc czy cos dzis zadzwonil odebralalm a on ; co tak bez radosci odbieram bez entuzjamu i radosci'' powiedzialam ze sie ciesze i ze tesknie to powiedzial ze on tez nie wiem chcialabym wiecej romanztymu jak kiedys a moze on nic do mnie nie czuje? moze kiedys pozna taka ktora pokocha? niby czyny swiadcza ze kocha ze zalezy mu stara sie

Ktoś tu szuka dziury w całym, Poważnych problemów nie ma, Kto się cieszy każdym małym To tam zawsze kwitnie wena

Gość Mistrz patelni złota wara
Bzyka się koles dziewczynę ona mówi -kochanie ruchasz mnie jak zwykła dzi.wke żadnego romantycznego słowa. Powiedz choć dwa słówka -wyżej dupe. ot i cały romantyzm:-D

kiedy facet bzyka kochanke, to kochanka leżąc patrzy w sufit i myśli "kocha, nie kocha?" kiedy facet bzyka dzivke to ta leżąc patrzy w sufit i myśli "zapłaci, nie zapłaci?" kiedy facet bzyka żonę to ta leżąc patrzy w sufit i myśli "pomalować, nie pomalować?"