Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludziebłagam

Nieprzyjemne oddechy

Polecane posty

Gość ludziebłagam

Nie wiem czy Wy też tak macie, ale denerwuje mnie fakt nieprzyjemnych oddechów. Począwszy od znajomych, sprzedawczyń, lekarzy, urzędników. Moim zdaniem guma, czy tic-tak dużo nie kosztuje, a może zdziałać cuda. Rozumiem, że nie każdego stać na leczenie zębów, czy prawidłową dietę, ale odświeżanie oddechu w ciągu dnia to moim zdaniem obowiązek każdego z nas.

Gość as,ldd,mvf
tak napewno denerwuje ostatnio ubezpieczalam auto i ubezpieczycielowi tak jechalo z mordy............

Gość abrakadabra124322
Każdego kogo wymieniłaś stać na leczenie zębów (NFZ) i na zdrową dietę (trzeba się nauczyć kupować inaczej i jeść inaczej, czasami to nawet taniej wychodzi). Jeśli twierdzi, że jest inaczej, to kłamie. Prawdziwa bieda jest ukryta i nie dotyczy np. pań w sklepie.

Gość dr. Alina Luft-Putz
Myć kły! Nie jeść mięsą! Na kaca klinować alkoholkiem! Słodycze odstawić! Jak zęby wypadną to wkręty albo proteza i coregga tabs!

Gość ludziebłagam
Rzeczywiście jeżeli od szefa czy urzędnika, czy kosmetyczki czuję nieświeży oddech to myślę tylko o tym. Podstawa to zdrowe zęby, różowy język i regularne usuwanie kamienia nazębnego.