Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padam na ...

dziwnie mi, ni to smutno, ni nudno, jakoś nijak

Polecane posty

Gość padam na ...

macie czasem takie uczucie? jakbyście na coś czekali, ale nie do końca nie wiem jak to opisać, przypomina lekki niepokój lecz nim nie jest ech

Gość nijak...
to idealne określenie mojego aktualnego nastroju ;/

Gość padam na cycki
taki chciałam mieć nick.

Gość padam na ...
to męczące jest strasznie, niby coś czuję, ale w gruncie rzeczy to NIC, nijakość taka, bylejakość lepiej być smutnym, zdenerwowanym, jakimś konkretnym a nie tak ni w 5 ni w 10

Gość nijak...
no właśnie tak się czuję :/ niby jestem trochę smutna, że jestem sama, niby trochę radosna, że rozmawiam z (tylko internetowym) znajomym, niby zdenerwowana i zestresowana całą sytuacją, jaka u mnie pasuje... ale tak naprawdę nie czuję niczego konkretnego :(

Gość nijak...
sytuacją, jaka u mnie panuje* ktoś jeszcze tak ma?

Dzisiaj nie, ale bywają takie dni, że ... Krótko mówiąc "chuj wie co..."

Gość padam na ...
chyba ja nie wiem właściwie 2 godziny temu byłam wściekła, bezsilna,przesiąknięta nienawiścią, rozpaczą, bólem...chciałam zrobić sobie krzywdę...symbolicznie ją nawet zrobiłam a teraz nastał spokój To możesz być właśnie ty Może ty będziesz musiał wybrać Czy sięgnąć po czar zły Czy Głęboki spokój wybrać To możesz być właśnie ty i pierwszy zatrzymać to co co krew podpowiada nigdy dobro lecz zło To mogę być właśnie ja A gdy to już dotrze do mnie Niech moja czynność trwa Bym postępował przytomnie To mogę być właśnie ja Gdy przyjdzie czas surowej lekcji Czy będzie we mnie dość siły Bym nie mówił głosem bestii

She hangs her head and cries on my shirt. She must be hurt very badly. Tell me what's making you sad, Li? Open your door, don't hide in the dark. You're lost in the dark, you can trust me. 'Cause you know that's how it must be. Her eyes like windows, trickle in rain Upon the pain getting deeper. Though my love wants to relieve her. She walks alone from wall to wall. Lost in her hall, she can't hear me. Though I know she likes to be near me. She sits in a corner by the door. There must be more I can tell her. If she really wants me to help her. I'll do what I can to show her the way. And maybe one day I will free her. Though I know no one can see her.

Gość padam na ...
ech,dobra Lomu, chcesz zdjąć cenzurę ze stopki? By było "Bo ja jestem zaje­bisty"?

Gość padam na ...
wiele bym dała by mi ktoś pokazał drogę

dokładnie tak powinno być, ale u mnie gwiazdka świeci:) A drogi nikt Ci nie pokaże. Sama znajdziesz

Gość padam na ...
między "zaje" a "bisty" wpisz bez spacji "& # 1 7 3", cenzura powinna się odwalić zajebistym być niestety na kafe nie wolno :P Jedną znalazłam, ale to droga bez powrotu. Choć i tak nigdzie nikt na mnie nie czeka więc co za różnica

Grunt, że Ci się humor poprawił i już nie jest "nijak" ;)\ A teraz próba: zaje& # 1 7 3bisty

Gość padam na ...
bez spacji lub inaczej, spacjów :P ciągiem wpisujesz w wyraz tak jakby było kur*$184wa (celowo używam innych znaków by były widoczne)

Gość padam na ...
bo ciąg & # 1 7 3 pisany razem jest niewidoczny Notabene nie tylko tutaj to działa, i jest zaje­biście

i nie działa...albo debil; jestem i nie umiem tego wpisać

Gość lowerroros
wchodzi od razu... chyba jestes jednak tym kim napisales

Gość padam na ...
Przynajmniej pewnie ma/będzie miał inteligentną dziewczynę bo przecież przeciwieństwa się przyciągają :P I nie musi wstawiać swojej gęby na takim forum

Gość lowerroros
o kim mowisz?

Gość padam na ...
O kim mówię? Tak ciężko się zorientować?

Gość lowerroros
ale ja uwazam ze spiewam super i tez bede mial super dziewczyne i w ogole jestem super

Dobra, dobra. Możecie przestać po mnie jeździć...:) żle przeczytałem instrukcję.....

Gość padam na ...
Żyjemy w wolnym kraju, uważać sobie można co się chce