Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padam na ...

dziwnie mi, ni to smutno, ni nudno, jakoś nijak

Polecane posty

Gość padam na ...
Jeżdżę? Nawet nie miałam zamiaru, wybacz;) Żebym czasem Cię nie zajechała ;) Nie mogę spać i będę teraz brednie pewnie klepać jakieś

Gość padam na ...
pora hmmm, może i to choć mi 24/dobę w powszechnym przekonaniu odbija Nowy jesteś? Dlatego taki zdystansowany?

Gość padam na ...
Po prostu, tak to odczuwam. Że jesteś jeszcze niepewny, badasz grunt. A może się mylę ;) Mam tu nicka, ale jakoś tak dziś jestem w pomarańczy

Nie badam. Spać mi się nie chce, więc przeglądam te maty i jak mnie jakiś zaciekawi, to się włączam w dyskusję.

Gość padam na ...
Widocznie masz taki styl. O sposób pisania mi chodzi.

Gość padam na ...
Nocami zazwyczaj kiepsko słowem maluję. Jednak i tak moje subiektywne odczucia nie mają najmniejszego znaczenia. Powiedziałabym, że jest to styl obserwatora, choć to określenie w pełni nie oddaje tego co chciałabym wyrazić, ale z braku laku muszę na nim poprzestać

I tu mnie zaskoczyłaś bardzo, bo rzeczywiście wolę obserwować wydarzenia, niż brać w nich udział. I jestem szczerze zaskoczony, że coś takiego widać po tym, jak piszę....

Gość padam na ...
Ciężko mi powiedzieć dlaczego konkretnie takie wrażenie odniosłam. Może przez to dystans wyczuwałam. Ale na kafe mnóstwo osób udaje, właściwie nigdy nie wiadomo gdzie się zaczyna fikcja. Może trafiłam ;)

Gość szef boga
Coś wam powiem.. Żyje sie tylko raz i umiera się tylko raz co więcej tylko nielicznym udaje sie odkryć tajemnice życia. Myśle, że o to chodzi. Ide chlać piwsko...narka

Troszkę mnie irytuje, kiedy ludzie potrafią mnie określić po kilku chwilach....Zwłaszcza, kiedy mają rację....

Gość szef boga
Coś wam powiem. yje się tylko raz i symetrycznie do tego faktu sie umiera. aLE TYLKO NIELICZNI ODKRYWAJĄ TAJEMNICE JAKA SIE ZA TYM KRYJE...Jestem pjany ide spać. Trzymajcie sie

Gość szef boga
A powiem wam jeszcze jedno. Mam nadzieje, tym razem tylko raz. Kupa brzydko pacnie