Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffffiatek

Dlaczego on nie chce ślubu?

Polecane posty

Gość kffffiatek
normalnie,jestem na uczelni państwowej,moge wybiierac na jakie zajęcia chodzę,zmieniać grupy itd.Pracę tez sobie rozplanowywuje jak chcę.Jak sie czegos chce nie jest to ciezko rozplanować.Pozatym spotkania z klientami moga się tez odbywac wieczorem,lekcje i kursy również.A co do mojego TŻ zapytał dziś co ma robic byśmy się jednak nie rozstawali.Prosił o czas na ustabilizowanie się,znalezienie pracy bo na razie nie czuje możliwości,by mógł utrzymac rodzinę.A na tym mu zalezy.I nie chce mnie stracic. a co do studiów na 4i 5roku zajęć jest zdecydowanie mniej..

Gość kffffiatek
jeszcze jedno...... to nie ejst do końca tak gdy rozmawialismy przez ostatnie kilka tyg na ten temat mówił,ze on czuje ze nie chce slubu bo nie ejst mu potrzebny i nic nie zmieni Bo ja zbyt duza wage do tego slubu przywiązuję,a on by chciał by to był jedynie symbol naszej miłości.A ja podobno chcę by slub był symbolem tego,ze jestem kobieta jego zycia.TZ by chciał,bym to czuła bez ślubu,ze mnie kocha,z ejestem najwazniejsza itd...zebym to czuła ez papierka

Gość kffffiatek
kurcze...człowiek chce porady a Wy potraficie tylko psioczyć? To dlatego,że nic wam sie w zyciu nie układa?a innym do szczęscia brakuje tylko slubu?

Gość belerofront..
a co ty masz takie parcie na ślub w wieku 24 lat i co to za ultimatum albo slub albo koniec, dziecinada

Gość kffffiatek
po 3,5roku zwiazku......... ? przy facecie który jest pod30? to chya dobrzeze chce meic cos pewnego,własnie układam swoje zycie......:(