Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-lady

Ciche dni... ?!?!

Polecane posty

Gość lady-lady

Cześć dziewczyny! Mam taki mały problem z facetem... dlatego że każda kłótnia z nim kończy się tym że nie odzywa się do mnie dzień dwa a czasami nawet więcej. Mam już tego naprawdę dość i czuję sie wtedy wszystkiemu winna. Wiem że moja wina też w tym jest ale wtedy czuję że tylko ja coś robię nie tak... A do tego wszystkiego to boję się że w przyszłości też będzie się tak zachowywał i że będzie jeszcze gorzej :( Czy wy też tak macie? Jak sobie radzić z takim zachowaniem faceta?

Gość lady-lady
Nie wierze że nikt tak nie ma. Powiedzcie jak sobie z tym radzicie

Gość olewać.
jeśli mu ulegniesz, już zawsze będzie cię szantażował cichymi dniami :O

Gość olewać.
pomyśl tak: nie chce gadać? jego problem. i zajmij się sobą, wychodź z koleżankami, pięknie wyglądaj. mój też takie fochy wyczyniał, po 3 razie mojej całkowitej ignorancji zaprzestał tej techniki. z facetami jak z psami- trzeba wyuczyć ich konkretnych reakcji i zachowań. niestety.

Gość lady-lady
Zdarzało się że tak robiłam no ale jakoś nie potrafie tak za każdym razem czekać aż mu przejdzie i się odezwie. Może to też dlatego tak że boję się że go strace :( nie wiem wkurzma się smaa na siebie że nie jestem taka stanowcza chociaż wiem że tak byłoby najlepiej.

Gość olewać.
i on to wie. wie doskonale, że się boisz, że ci zależy :) musisz go przekonać, że jest inaczej. to jemu musi zależeć na pogodzeniu się z tobą, rozumiesz? a sposób jest na to jeden- olanie i zajęcie się sobą. ty nie masz czekać na niego, aż on się odezwie, ale masz mieć to w dupie :D wychodzić i się nie przejmować. spróbuj choć raz- gwarantuję efekt.

Gość lady-lady
tak tak rozumiem cię tylko wiesz jest jeszcze taki problem że on zawsze mówi coś w stylu " jeśli chcesz to możesz iść" a jakpójdę to potem ma pretensje że jednak poszłam. I nie wiem co lepsze czy iść i póżniej wysłuchiwać czy nigdzie nie iść ale wtedy znowu siedze i myśle. Kurcze ale to wszystko jest trudne :(

Gość olewać.
o mamo :O on cię prowokuje tylko. idź i się nie przejmuj, telefonów nie odbieraj. a jak będzie miał pretensje, powiedz, że to jest twoja reakcja na jego zachowanie. jeśli zachowanie się zmieni- zmieni się reakcja. i bądź twarda, bo faceci wbrew pozorom tylko takie kobiety szanują :) ps. mężatka od 7 lat, w związku 9

Gość lady-lady
A właśnie mam takie myśli że czasami mnie nie szanuje patrząc na jego zachowanie. Z pewnością posłucham twojej rady :) Od zawsze tak się zachowywałaś w takich sytuacjach w stosunku do swojego faceta?

Gość mam zły dzień
ja proponuje mu wtedy napisac sms "odezwij sie jak Ci foch przejdzie" I poczekac. I wytrwac w tym czekaniu :) co to za zwiazek jesli tylko Tobie bedzie zalezec? nie chcesz wiedziec czy i jemu zalezy na Tobie? wlazac mu w dupe sie tego nie dowiesz...

Gość lady-lady
no właśnie tak zrobiłam że napisałam żeby się odezwał jak mu przejdzie... I się odezwał.. Ale moja złość i tak nie minęła.. Ja dobrze o tym wiem że nie powinnam tak robić ale czasami poprostu nie mogę tak czekać i czekać niewiadomo ile.. :(

Gość aha i achhhhhhhhhhhhhhhhhh
ciesz sie, że nie sa to ciche tygodnie :D a poważnie, nie pozwalaj mu na takie cos, jeśli chcesz utrzymać ten zwiazek.

Gość aha i achhhhhhhhhhhhhhhhhh
teraz zauważylam, 13:37 i nic wiecej nie trzeba

Gość lady-lady
Jeśli byłyby to ciche tygodnie to już bym nie czekała na nic bo by nie był moim facetem wtedy :) Dzięki wielkie za rade napewno od teraz będę się tego trzymać.